Forum » Kaj kupiti » Kateri disk za notebook?
Kateri disk za notebook?
tomaz321 ::
V notebooku mi je crknil disk (60GB - še sam ne vem zdele kateri) gre pa za Hp compaq nx9005 računalo (Xp 2500+ mobile in 512 MB DDR).
Hočem tak disk, ki se mi najbolj splača z vidika cene/kvalitete-zanesljivosti/hitrosti/glasnosti - :) skratka nemogoča kombinacija
Malo sem gledal diske pri enaa:
Seagate 80 GB 5400/min 8 MB, 3 leta garancija in cena 26,6kSIT
Katerega mi pa vi svetujete (in kje)? Zdi se mi, da je tale, ki se ga našel najcenejši glede na razmerje cena/kapaciteta, hkrati pa se mi zdi da bi moral tudi dosti hitro delovati?
Hočem tak disk, ki se mi najbolj splača z vidika cene/kvalitete-zanesljivosti/hitrosti/glasnosti - :) skratka nemogoča kombinacija
Malo sem gledal diske pri enaa:
Seagate 80 GB 5400/min 8 MB, 3 leta garancija in cena 26,6kSIT
Katerega mi pa vi svetujete (in kje)? Zdi se mi, da je tale, ki se ga našel najcenejši glede na razmerje cena/kapaciteta, hkrati pa se mi zdi da bi moral tudi dosti hitro delovati?
SepoX ::
Živjo!
Najhitrejši disk za prenosnike je Hitachi Travelstar 7k60 -60GB, 7200 obratov, 8MB cache. Jst sem si ga omislu in moram rečt, da zadevca leti ko namazana in je povrh tega še tiha.
Uvaža jih pa Asbis - še link do diskov: KLJIK!
Najhitrejši disk za prenosnike je Hitachi Travelstar 7k60 -60GB, 7200 obratov, 8MB cache. Jst sem si ga omislu in moram rečt, da zadevca leti ko namazana in je povrh tega še tiha.
Uvaža jih pa Asbis - še link do diskov: KLJIK!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri disk za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1554 (1301) | zee |
» | Kupujem disk za sistem?Oddelek: Kaj kupiti | 1315 (1093) | TeraSonic++ |
» | Prenosnik: IBM ali AcerOddelek: Kaj kupiti | 3441 (3097) | dejvidlj |
» | Priklop starega diska v nov računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 895 (787) | Dr_M |
» | Računalnik za šoloOddelek: Kaj kupiti | 1475 (1184) | T0RN4D0 |