Forum » Elektrotehnika in elektronika » Vprašanje glede čezoceanskih internetnih povezavah
Vprašanje glede čezoceanskih internetnih povezavah
Roadkill ::
Ve kdo kaj o tem... lahko mi tut kak uporaben link prilimate.
Čist tko iz firbca me zania, kakšni kabli se uporabljajo, kako se signali jačajo, na kakšnih razdaljah in kako se popravljajo napake pri prenosu.
Zanima me namreč, če se pri takih razdaljah napake popravljajo kako drugače (bolj pogosto), kot pri "intercity" prenosih.
Na splošno sicer ne vem (praktično) nič o standardih prenosov (TCP/IP..), ampak mi lahko kar podrobno napišete, če veste kaj o tem. :)
Čist tko iz firbca me zania, kakšni kabli se uporabljajo, kako se signali jačajo, na kakšnih razdaljah in kako se popravljajo napake pri prenosu.
Zanima me namreč, če se pri takih razdaljah napake popravljajo kako drugače (bolj pogosto), kot pri "intercity" prenosih.
Na splošno sicer ne vem (praktično) nič o standardih prenosov (TCP/IP..), ampak mi lahko kar podrobno napišete, če veste kaj o tem. :)
Ü
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB modem na router-juOddelek: Kaj kupiti | 4162 (3795) | Timotko |
» | 3D procesorjiOddelek: Novice / Procesorji | 4379 (2470) | Pyr0Beast |
» | Siol tvOddelek: Kaj kupiti | 1278 (928) | pitbul |
» | Prenos informacij z nadsvetlobno hitrostjoOddelek: Znanost in tehnologija | 1103 (1000) | Imortales |
» | koliko mreznih v 1 racunaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1318) | CaqKa |