Forum » Omrežja in internet » Uporabniki Sinfonike pozor na težave z hitrostjo!!
Uporabniki Sinfonike pozor na težave z hitrostjo!!
barabl ::
Vse uporabnike Sinfonike opozarjam na težave s hitrostjo ADSL,katere so opazne predvsem v času večje obremenitve se pravi v popoldanskem in večernem času.Sem uporabnik paketa 4096/512kbps in hitrost mi pade med obremenitvami na 1500/461kbps.O zadevi sem že večkrat opozoril tako Sinfoniko,kod Telekom a stresajo krivdo eden na drugega.Predlagam vam meritve na www.speedtest.si in www.mojnet.si/testfiles in prosim poročajte o rezultatih,ker nisem osamljeni primer.
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Nekateri uporabniki mate zgleda fetiš odpirat novo temo za vsako malo stvar - uporabi že obstoječo temo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tušmobiil vesolje - pokritost umts?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2139 (1896) | hojnikb |
» | VDSL, simetričnost, full duplex,...Oddelek: Omrežja in internet | 3238 (2598) | Hux |
» | SiOL ADSL ping odvisen od sinhronizacijske hitrosti modema?Oddelek: Omrežja in internet | 2950 (2571) | b |
⊘ | Telemach nove pogodbe?Oddelek: Omrežja in internet | 2031 (1306) | Gandalfar |
» | ka je hitrejeOddelek: Omrežja in internet | 1324 (1103) | JXS |