Forum » Operacijski sistemi » Kako prikazati prijavni zaslon za limited user
Kako prikazati prijavni zaslon za limited user
sirotka ::
Zdravo!
Na mojmu compu bi rad naredel, da bi bil jaz admin, ostali pa limited userji. Naredil sem že račun, vendar kako zdaj naredim, da bi se recimo po 1 min pojavilo switch user, kjer bi se lahko potem ostali prijavili pod svoj račun(za mojega bi bil pass)-v ozadju bi še vedno laufali moji programi?
lp
Na mojmu compu bi rad naredel, da bi bil jaz admin, ostali pa limited userji. Naredil sem že račun, vendar kako zdaj naredim, da bi se recimo po 1 min pojavilo switch user, kjer bi se lahko potem ostali prijavili pod svoj račun(za mojega bi bil pass)-v ozadju bi še vedno laufali moji programi?
lp
- spremenil: ToniT ()
Microsoft ::
Zelo dober naslov teme!
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
ToniT ::
Enostavno:
Vklopiš screen saver za administratorski account po 1 minuti in tam odkljukaš, da se naj pokaže prijavni zaslon po izklopu screen saverja.
Vklopiš screen saver za administratorski account po 1 minuti in tam odkljukaš, da se naj pokaže prijavni zaslon po izklopu screen saverja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony xperia z2 vs samsung galaxy s5 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28099 (24129) | b787 |
» | Applov WWDC 2012 poln novosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 40887 (36243) | dejanslo |
» | Blue screen problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2197) | taz |
» | Oddaljeni restart in logonOddelek: Pomoč in nasveti | 1538 (1302) | Tr0n |
» | Arnes z novim vodstvom!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1421 (1229) | Satanized |