Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje grafike?
Hlajenje grafike?
Housy ::
Imam grafično kartico Radeon 9600XT 256, in me zanima, če bi lahko uporabil tole hlajenje, če to gre na mojo grafiko, ker imam z coolerji en velik problem, ker se mi skoz nabira prah in mi coolerji zaradi tega crkujejo. In sem mislil, če bi lahko ventilator s tem hlajenjem zamenjal, seveda če je to možno.
Tukaj je še link --> mimovrste
Tukaj je še link --> mimovrste
- spremenil: Housy ()
dolenc ::
Pojdi na Zalmanovo uradno stran, poišči tale ventilator, pa poglej če podpira tvojo grafično.
Tko na pamet govorim, mislem da bi mogu it gor.
Tko na pamet govorim, mislem da bi mogu it gor.
Housy ::
It can be used on virtually all kinds of video cards, so it can be reused with upgraded video
cards. --> Torej, velja za vse kartice, saj sem pogledal na zalmanovi spletni strani in sem sedaj prepričan ter bom definitivno tole hladilno napravo nabavil. Zanima pa me, če je ta hladilna naprava boljša, kot pa originalni cooler, ki je že v grafični kartici?
LP in hvala!
cards. --> Torej, velja za vse kartice, saj sem pogledal na zalmanovi spletni strani in sem sedaj prepričan ter bom definitivno tole hladilno napravo nabavil. Zanima pa me, če je ta hladilna naprava boljša, kot pa originalni cooler, ki je že v grafični kartici?
LP in hvala!
toncek_95 ::
jah čes dej en 120mm ventilator na 5 pa bo full dobr hladil. Aja pa enkrat na pol leta vzem ventilatorje vn pa jih mal izsesej al pa spigehj. Aja pa če kadiš v prostoru kjer je računalnik se ti splača nabavit tud tiste filtre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | top ohišjeOddelek: Kaj kupiti | 3499 (2377) | frudi |
» | hladilnik za grafično kartico in procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 2497 (2259) | zavajon |
» | Hladilnik od Zalmana in hlajenje gf600gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2257 (1850) | T-Majo |
» | Kako pravilno montirati ZM-NB32J chip-set cooler na GF4 MX440 karticoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1195 (970) | iskra |
» | kako utišat vent na grafi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2049 (1650) | AIDS |