Forum » Zvok in slika » [DVDR/divx] Matrix snemalniki
[DVDR/divx] Matrix snemalniki
Popotnik ::
DVD snemalnik MATRIX DVD-DivX MRW3005
Trenutno imam Yamado 6600 katere odločilni manjko je nepodpora txt in sub podnapisov in potreba po predhodnji pripravi filma(*)
Ogrevam se za to komponento , pa me zanima če jo že kateri ima in je sprobal ;
- podporo šumnikov pri divx/xvid-ih.
-* predvajanje divx/xvid-ov brez zatikanja (packed bitstream)
Namreč ni še firmware podpore, je pa res da je (ok. baje )zadeva šele pred kratkim prišla na police.
Trži ga npr. spona.si , uvoznik je ma-l.si , dobi pa se tudi pri gluhi.com .
Moti me tudi odsotnost domače strani firme; vsaj najdem je ne.
Cena je od 47-49 kSit , najbrž konkurenca Yamadini 8400 ... pa vendarle se tu glede fw-ja verjetno veliko bolj premika kot pri Matrix-u , ki sicer tudi ima fw/update za divx predvajalnik 2600.
Lep pozdrav!
Trenutno imam Yamado 6600 katere odločilni manjko je nepodpora txt in sub podnapisov in potreba po predhodnji pripravi filma(*)
Ogrevam se za to komponento , pa me zanima če jo že kateri ima in je sprobal ;
- podporo šumnikov pri divx/xvid-ih.
-* predvajanje divx/xvid-ov brez zatikanja (packed bitstream)
Namreč ni še firmware podpore, je pa res da je (ok. baje )zadeva šele pred kratkim prišla na police.
Trži ga npr. spona.si , uvoznik je ma-l.si , dobi pa se tudi pri gluhi.com .
Moti me tudi odsotnost domače strani firme; vsaj najdem je ne.
Cena je od 47-49 kSit , najbrž konkurenca Yamadini 8400 ... pa vendarle se tu glede fw-ja verjetno veliko bolj premika kot pri Matrix-u , ki sicer tudi ima fw/update za divx predvajalnik 2600.
Lep pozdrav!
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6192 (3069) | ringalori |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31455 (14708) | Stepni Volk |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2624 (2356) | mk4 |
» | Kateri DivX Xvid predvajalnik kupiti ?Oddelek: Kaj kupiti | 1526 (1207) | Mirč |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1867 (1572) | jos69 |