Forum » Pomoč in nasveti » Msn messenger in winks programi
Msn messenger in winks programi
egregor ::
Pozdravljeni!
Spet ne vem če bo ta tema odgovarjala naslovu, ampak naj bo, mogoče se še pa kaj naučimo
Imam problem, ki si ne morem sam pomagat, razn če formatiram
Instaliral sem si Msn Winks plus demo različico, oki pa da se sproba program, ni mi bil všeč, ga odstranim in zaenkrat vse oki, razn vsakih 30 minut mi odpre okno in me sprašuje če želim program registrirat. Naredim ponovni zagon, grem v uninstal, programa ni več not, pogledam če je še kje na disku, tut ne.
Sem že uporabu regcleaner, ampak nič mi ne pomaga, sploh ne vem kje je ta koda , da bi jst lahko to počistu, kajti ponovnega formatiranja že imam na vrh glave.
Prosim vas za pomoč, če se le da.
LP
gregor
Spet ne vem če bo ta tema odgovarjala naslovu, ampak naj bo, mogoče se še pa kaj naučimo
Imam problem, ki si ne morem sam pomagat, razn če formatiram
Instaliral sem si Msn Winks plus demo različico, oki pa da se sproba program, ni mi bil všeč, ga odstranim in zaenkrat vse oki, razn vsakih 30 minut mi odpre okno in me sprašuje če želim program registrirat. Naredim ponovni zagon, grem v uninstal, programa ni več not, pogledam če je še kje na disku, tut ne.
Sem že uporabu regcleaner, ampak nič mi ne pomaga, sploh ne vem kje je ta koda , da bi jst lahko to počistu, kajti ponovnega formatiranja že imam na vrh glave.
Prosim vas za pomoč, če se le da.
LP
gregor
Jernej L ::
na sysinternals.com poberi dol autoruns & process explorer.
z process explorerjem ubij programe od winksa, z autounsom pa jih odstrani da se ne zaženejo več.
z process explorerjem ubij programe od winksa, z autounsom pa jih odstrani da se ne zaženejo več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU težava. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4820 (4017) | m0LN4r |
» | windows xp - cpu 60 %Oddelek: Operacijski sistemi | 752 (595) | gregor |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1573) | neres |
» | Obremenitev procesorja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1156) | zbogi |
» | Procesi mi obremenijo cpu na 100 % kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2754 (2419) | nokia6310 |