Forum » Pomoč in nasveti » System problem!
System problem!
Spike Edin ::
Včeraj sem bil pri prijatelju in sve normalno igrala igro NFS Most Wanted in na koncu zaustavila system in ponovno prižgala ter tam se je pojavil probem met prihodom v windows se pokaže okno in piše da se je pojavila napaka v profilu. In sem kliknil vredu potem je prišli v winows ampak 1/2 bližnic je izginilo, oblika ozadja se je spremenila, lahko bi rekel kot da bi na novo naložil system stem da so se tuki ohranili vsi podatki tudi, anti virus. Potem sva dala bližnjice in ostalo iz D:\Documents and Settings\unknown\Desktop (primer) na namizje in resetirala. In s5 se je pojavilo okno da je napaka v profilu, kliknil sem vredu in je prišlo v windows kot na začetku majn kot 1/2 bljižnic je manjkalo. Zanima me če se komu sanja o rešitvi...
Hvala za pomoč! Lp!
Hvala za pomoč! Lp!
The PC Doctor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 532600 (359) | MrStein |
» | [c#] try/catch, v katerem gradniku je napakaOddelek: Programiranje | 1036 (774) | japol |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5229 (4836) | SLO_Matej |
» | Windows XP repairOddelek: Pomoč in nasveti | 1155 (997) | kmetek |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40670 (15652) | brainiac20 |