Forum » Omrežja in internet » gledanje videa prek RealVNCja
gledanje videa prek RealVNCja
Binji ::
Nisem vedel tocno kam bi postavil to temo, pa sem jo kar sam.
Zanima pa me: a je kaksna moznost, da bi prek povezave z RealVNCjem gledal video? Se pravi; na remote racunalniku bi zagnal video in ga tako gledal na local racunalniku prek interneta? Sedaj se mi namrec, ko zazenem kaksen film, pokaze le crna slika, kjer bi moral biti video.
Ce se pa ze ne da usposobiti zvoka, bi rad videl vsaj video.
Hvala za nasvete!
Zanima pa me: a je kaksna moznost, da bi prek povezave z RealVNCjem gledal video? Se pravi; na remote racunalniku bi zagnal video in ga tako gledal na local racunalniku prek interneta? Sedaj se mi namrec, ko zazenem kaksen film, pokaze le crna slika, kjer bi moral biti video.
Ce se pa ze ne da usposobiti zvoka, bi rad videl vsaj video.
Hvala za nasvete!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
SimplTech ::
Sem probal isto s TigthVNC programom in tudi pri meni ne vidim slike, ampak samo črn ekran na remote računalniku. Milsim da video preko VNC-ja ne laufa.
Nekje sem zasledil informacijo da lahko strimaš video in takšne stvari s pomočjo programa VideoLAN. Več informacij nadeš tukaj VideoLAN
Nekje sem zasledil informacijo da lahko strimaš video in takšne stvari s pomočjo programa VideoLAN. Več informacij nadeš tukaj VideoLAN
OmegaBlue ::
Videa ne vidiš ker uporablja overlay.. ergo izklopi ga. Samo preko VNC boš več ali manj gledal diapozitive.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Binji ::
hvala obema! Bom poskusil. Kvaliteta slike me pa po pravici ne zanima, ker moram samo preveriti, ce in kako video deluje
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerji vdirajo prek podnapisov na spletnih platformah za pretočne video vsebineOddelek: Novice / Varnost | 14333 (10758) | MrStein |
» | Tv-tuner serverOddelek: Programska oprema | 1019 (923) | Raw |
» | Gledanje TV-ja prek frendovega kompaOddelek: Zvok in slika | 1261 (1172) | lambda |
» | BBC razvija odprtokodni video-kodekOddelek: Novice / Ostale najave | 3406 (3406) | minmax |
» | Šeranje zvoka preko mrežeOddelek: Zvok in slika | 1759 (1591) | SasoS |