» »

kako na tv; brez tv out, hvala!

kako na tv; brez tv out, hvala!

koya ::

Imam prenosnik na katerem nimam tv-out izhoda... IMA pa pcmca slot, tako da sem upal da bom kupil tv kartico in bo stvar delovala.... JA... Pa se mi zdi da ne bo... No, ogledal sem si kar nekaj pcmca tv-tunerjev pa noben nima IZHODA!! Standard je da imajo antenski vhod in AV vhod. Vem pa NIČ... AAAAA
Zdej pa ne vem kaj naj oz. če kdo mogoče ve ali obstaja vga/s-video pretvornik ali kej podobnega.....Aja, pa kšna zunanja škatla odpade (nimam prostega usb)
Za odgovore se Vam v naprej zahvaljujem!

Odyn ::

Čakaj... a bi ti rad sliko iz računalnika na tv spravil, ali iz tv na računalnik? V prvem primeru potrebuješ tv-out, v drugem pa tv tuner (iz tvojga posta mi ni nič jasno).
TV out rešitve sicer nisem našel, ampak po moje obstaja. Malo pogooglaj. Kar se pa tiče USB-ja, pa problem s preveč napravami rešiš z USB hubom. Ti so prilično poceni, pa še zelo majhne modele že delajo. Tudi že takšne, ki jih spraviš v žep, pa je še prostor za robčke :)

Stepni Volk ::

Tema obstaja PC na TV - splošni nasveti. Zaklepam.

BTW obstajajo tudi zunanji USB razdelilci (če imaš vse zasedene), na katerega lahko potem priklopiš zunanji tuner, kot pretvarjalci signalov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adapter iz VGA na SCART

Oddelek: Zvok in slika
2713009 (6370) podtalje
»

Katera zvončna kartica?

Oddelek: Zvok in slika
91076 (976) OVID
»

tv izhod za compaq 6720s

Oddelek: Pomoč in nasveti
72377 (2308) zcetrt
»

Kako z DivX na VHS? kaj potrebujem?

Oddelek: Sedem umetnosti
132085 (1838) rc-car
»

externi TV tuner :)

Oddelek: Zvok in slika
91055 (899) IceIceBaby

Več podobnih tem