Forum » Izdelava spletišč » Nvu 1.0 in težave s šumniki
Nvu 1.0 in težave s šumniki
Mačo ::
Z NVU sem poskušal izdelati spletno stran. Že takoj se mi je pojavila težava s šumniki. Brskalniki jih namreč ne pokažejo pravilno. MOgoče kdo ve kaj bi bilo narobe?
IceIceBaby ::
Mogoče kakšna težava z encodingom ? Recimo, da imaš NVU nastavljen tako da piše v unicode na strani pa definiraš 8859-2 ali kaj podobnega.
Poglej malo po nastavitvah. NVU sicer ne poznam tako dobro, ampak podobne probleme sem imel z dreamweaverjem na macu, ko sem imel default encoding v text editorju nastavljen drugače kot v html dokumentu.
Poglej malo po nastavitvah. NVU sicer ne poznam tako dobro, ampak podobne probleme sem imel z dreamweaverjem na macu, ko sem imel default encoding v text editorju nastavljen drugače kot v html dokumentu.
Mačo ::
To sem že poskušal pod Orodja->NAstavitev->Nastavitev nove strani spremeniti Nabor znakov, pa se pojavi okno, ki izpiše:
Razčlenitvena napaka v XML: nedefiniran element
Mesto: chrome://communicator/content/pref/pref/char-set-add.xul
Številka vrstice:28, stolpec:16:
title="&charsetCustomize.title;"
Razčlenitvena napaka v XML: nedefiniran element
Mesto: chrome://communicator/content/pref/pref/char-set-add.xul
Številka vrstice:28, stolpec:16:
title="&charsetCustomize.title;"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274777 (428) | javor33 |
⊘ | Pomoč pri programiranjuOddelek: Loža | 1867 (1519) | Gandalfar |
» | Zakaj ne morem videti slikeOddelek: Izdelava spletišč | 1785 (1526) | bluefish |
» | Dreamwaver nadomestiloOddelek: Izdelava spletišč | 2017 (1472) | root987 |
» | Izdelava svoje internetne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3218 (2681) | jancko |