Forum » Hlajenje in modifikacije » Volcano 6Cu+ - Kako naj ga upočasnim (prehrupen)
Volcano 6Cu+ - Kako naj ga upočasnim (prehrupen)
krt35 ::
Pozdravljeni.
Zanima me, če obstaja kakšen programček za zmanjšanje napetosti na matični plošči na dovodu elektrike za ventilatorje. Posedujem plato Abit KG7-RAID in rad bi utišal ventilator na Volcanotu 6Cu+, ker me njegova glasnost spravlja ob živce.
Hvala za odgovore.
Zanima me, če obstaja kakšen programček za zmanjšanje napetosti na matični plošči na dovodu elektrike za ventilatorje. Posedujem plato Abit KG7-RAID in rad bi utišal ventilator na Volcanotu 6Cu+, ker me njegova glasnost spravlja ob živce.
Hvala za odgovore.
- zaklenil: TESKAn ()
ChiefThunder ::
programa žal ni, lahko nalotaš upor, lahko zadevo mal podmažeš, lahko pa fukneš u smeti...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
TESKAn ::
Malo nižje imaš temo z enakim vprašanjem.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napajalnik - zamenjava ventilatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5442 (4644) | nightbird |
» | Fan Cold Start Problem 8-)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1388 (1165) | blazp88 |
» | Chieftec DA-01BLD; z ali brezOddelek: Strojna oprema | 1142 (912) | boštjan |
» | utišanje PCOddelek: Hlajenje in modifikacije | 990 (865) | the_unborn |
» | kje je se kako napajanje za ventilatorjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (949) | kuglvinkl |