Forum » Igre » NO SIGNAL
NO SIGNAL
harry ::
Pozdravljeni!
Imam en problem.In sicer med igranjem igre se mi po nekaj minutah na ekranu izpiše NO SIGNAL- ---) monitor se ugasne----) računalnik se ne odziva.
Od začetka se mi je na ekranu vseskozi pojavljal zapis da naj ločljivost nastavim na 1280x1024,čeprav imam tako nastavljeno.Ločljivost v igri pa je 800x600.Nato sem na monitorju nastavil da me ne opozarja.Od takrat naprej se na ekranu izpiše NO SIGNAL ---) monitor se ugasne----) računalnik se ne odziva.
V čem je problem!?
Imam en problem.In sicer med igranjem igre se mi po nekaj minutah na ekranu izpiše NO SIGNAL- ---) monitor se ugasne----) računalnik se ne odziva.
Od začetka se mi je na ekranu vseskozi pojavljal zapis da naj ločljivost nastavim na 1280x1024,čeprav imam tako nastavljeno.Ločljivost v igri pa je 800x600.Nato sem na monitorju nastavil da me ne opozarja.Od takrat naprej se na ekranu izpiše NO SIGNAL ---) monitor se ugasne----) računalnik se ne odziva.
V čem je problem!?
Jan987 ::
jest sem mel isti problem in se e nehov po zamenjavi grafe/update biosa/novih driverjih nevem točno kdaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike na monitorju preko MiniDisplay porta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1481) | crniangeo |
» | tezave z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1660 (1419) | Samson |
» | P5Q PRO - ne da slikeOddelek: Strojna oprema | 764 (574) | BorutK-73 |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4415 (4168) | hudychk |
» | Problem, NO SIGNAL, ne zazna..Oddelek: Strojna oprema | 1233 (1048) | cekr |