Forum » Igre » MUD
MUD
christooss ::
A kdo od vs igra kakega od MUDov?
Bi lahko kšnega predlagali. Za začetnika. Rabil bi cko ful obsežno online pomoč. Ker tm ko špilaš v MUDu je že pomoč težko najdt :)
Bi lahko kšnega predlagali. Za začetnika. Rabil bi cko ful obsežno online pomoč. Ker tm ko špilaš v MUDu je že pomoč težko najdt :)
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Mavrik ::
Eden takih precej kul MUDov je Medievia, ki je že za časa ko sem pokuril več kot 1500 ur bila zabavna, sedaj pa je še verjetno boljša.
Če te pa zanima bolj RP smer, potem pa posezi po Achaei.
Če te pa zanima bolj RP smer, potem pa posezi po Achaei.
The truth is rarely pure and never simple.
UUU tale Medievia je pa cko kul :)
BigWhale ::
Jaz sem svoje case celo svoj mud delal, ki je bil CircleMUD based code... Igral pa tudi ja... Precej prevec ;>
Hm kakšna je pa razlika v Mud clientih. Kšn predlog? Za linux :)
Sej zdj mam gnome-mud ampak nevem če je to to. OK zame je čist dobr ampak nevem a temu kej "manjka" :)
Sej zdj mam gnome-mud ampak nevem če je to to. OK zame je čist dobr ampak nevem a temu kej "manjka" :)
BigWhale ::
Hm, za Linux je najbrz verjetno najboljsi tf.
Tinyfug, nekaj v tem stilu. Je imel, vsaj takrat, ko sem jaz muddal, najbolj superioren script language. Je stvar spilala kar namesto mene. ;>
Drugace se je pa meni precej dopadel en BattleTech MUSH, ampak sem imel takrat precej prepocasen link, da bi lahko v redu igral.
Tinyfug, nekaj v tem stilu. Je imel, vsaj takrat, ko sem jaz muddal, najbolj superioren script language. Je stvar spilala kar namesto mene. ;>
Drugace se je pa meni precej dopadel en BattleTech MUSH, ampak sem imel takrat precej prepocasen link, da bi lahko v redu igral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači server ali NAS (uporaba predvsem za FTP)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3738 (3421) | d0rK |
» | Kiberpipa, sezonaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3773 (2963) | stb |
» | mmoprgOddelek: Igre | 1264 (986) | dolenc |
» | Nonstop igranjeOddelek: Igre | 2845 (1781) | whatever55 |
» | EVE - On LineOddelek: Igre | 2612 (2056) | Freelancer |