Forum » Loža » seti@home
seti@home
Fim ::
Kaj se je zgodilo s slo-tech team-om za seti@home?
Rezultati niso več prikazani, niti sodelujoči. Od kar je tisti novi projekt se mi je rezultat s preko 8000 enot zmanjšal na nekaj več kot 5000, vidim ga pa lahko samo na seti@home. Po kakšni logiki. Še nekaj dni nazaj mi je prikazal rezultat ob menjavi datotek. Vem da bo z 12.12. konec setija v stari obliki a vseeno me zanima kje so moji obdelani paketki!?!?!?
Rezultati niso več prikazani, niti sodelujoči. Od kar je tisti novi projekt se mi je rezultat s preko 8000 enot zmanjšal na nekaj več kot 5000, vidim ga pa lahko samo na seti@home. Po kakšni logiki. Še nekaj dni nazaj mi je prikazal rezultat ob menjavi datotek. Vem da bo z 12.12. konec setija v stari obliki a vseeno me zanima kje so moji obdelani paketki!?!?!?
Loki ::
to je ze passe.
naredi najbolj pametno in zadevo zabrisi z racunala.
naredi najbolj pametno in zadevo zabrisi z racunala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Fim ::
Alec hvala za informacije.
Loki že brišem, se mi zdi še najbolj pametno. Dovolj je bilo, od leta 1999.
Loki že brišem, se mi zdi še najbolj pametno. Dovolj je bilo, od leta 1999.
Alec999 ::
Večina Slo-tech-ovcev je pomoje prešaltala na Folding@home , sam sem prešel na FAH iz Distributed.
Drgač pa se strinjam s Tomasom, caji zastonj posojanja procesorske moči se morajo približevati koncu. Neki tazga se je pred leti obetal, vendar je zgleda propadl (Process Tree Network).
Drgač pa se strinjam s Tomasom, caji zastonj posojanja procesorske moči se morajo približevati koncu. Neki tazga se je pred leti obetal, vendar je zgleda propadl (Process Tree Network).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ta nov SETI in Slo-Tech ekipaOddelek: Znanost in tehnologija | 2485 (1972) | Alec999 |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 5682 (5682) | frenk |
» | SETIOddelek: Loža | 1870 (1572) | NoUse4AName |
» | KAKO DOLGO ZDRŽI VAŠ COMP BITI VKLOPLJEN I PRI TEM ŠE BITI V WINSIH !!!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1794 (1279) | _fim_ |
» | SETI (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7169 (5194) | Loki |