Forum » Loža » Munchen - letališče
Munchen - letališče
Nande ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna omenjeno letališče oz. če je že kdo uporabil Holiday Parking v sklopu le tega...?
Ker bi rad pot dobro organiziral, bi potreboval čim več informacij o oddaljenosti parkirišča do terminala, o povezavah med njima, koliko časa bom za to razdalja potreboval...skratka, vse na to temo...
Če kdo zadevo pozna...Lepo prosim...
LP!
Zanima me, če kdo pozna omenjeno letališče oz. če je že kdo uporabil Holiday Parking v sklopu le tega...?
Ker bi rad pot dobro organiziral, bi potreboval čim več informacij o oddaljenosti parkirišča do terminala, o povezavah med njima, koliko časa bom za to razdalja potreboval...skratka, vse na to temo...
Če kdo zadevo pozna...Lepo prosim...
LP!
monster-x ::
Mogoče najdeš kaj koristnega na uradni strani.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Nande ::
To stran sem si ogledal že prej, a vseeno hvala...
V bistvu sem hotel dobiti kakšno informacijo od nekoga, ki je tam dejansko bil...
LP!
V bistvu sem hotel dobiti kakšno informacijo od nekoga, ki je tam dejansko bil...
LP!
AlienGT ::
Ne vem kakšna informacija te točno zanima, mogoče ti kaj pomaga naslednje. Če gledaš sliko je parkirišče na levi "vacationer's parking" prostor, kjer boš pustil avto. To je zunanji parking. Od tu pa do letališča te pelje avtobus, ki ima postaje na različnih delih parkinga. Ta je brezplačen in vozi če se prav spomnim na kakšnih 10 min (v bistvu jih je več). Od parkirišča do letališča pravzaprav ni daleč, seveda odvisno kako daleč boš parkiral, vendar gre stvar dokaj hitro. Parkirišče "parking at the terminal" je pokrito parkirišče v več etažah in seveda tudi nekoliko dražje, se pa pripelješ bližje, vendar mene ni motila kratka vožnja z avtobusom (mislim da načeloma ne bi smelo trajati dlje kot 15 min). Pri odhodu plačaš na parkomatu, lahko tudi s kreditno kartico seveda. Upam, da sem ti malce pomagal.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Parkiranje GrazOddelek: Na cesti | 3919 (1262) | Yossarian |
» | Letališče Munich ParkiranjeOddelek: Loža | 6502 (5182) | Metulj-1 |
» | Parking v ljOddelek: Pomoč in nasveti | 8796 (4678) | Mare2 |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23555 (18554) | Karaya 52 |
» | Brnik - ParkiriščeOddelek: Loža | 8038 (1694) | bostjan321 |