Forum » Pomoč in nasveti » Outlook problem kadar imam veliko pošte
Outlook problem kadar imam veliko pošte
Muzo ::
Živjo,
kadar dobim na poštni strežnik veliko pošte in velike emaile (skupaj jih je nekje okoli 70, skupaj zasedejo nekje 133Mb in outlook mi javi error 0x800CCC92, me sprašuje za username in pass, ampak to ni to, ker je geslo 1000% pravilno.
Čez squirrelmail pridem v poštni predal, ampak je vse skupaj neskončno počasi. Tudi v pine pridem v inbox, ampak to ni najbolj posrečen način branja pošte.
Za pošto na strežniku skrbi sendmail, za pop3 pa popa3d, vendar nisem našel nobenih nastavitev, kjer bi lahko to spreminjal.
Ima kdo kakšno idejo?
Hvala za pomoč :)
kadar dobim na poštni strežnik veliko pošte in velike emaile (skupaj jih je nekje okoli 70, skupaj zasedejo nekje 133Mb in outlook mi javi error 0x800CCC92, me sprašuje za username in pass, ampak to ni to, ker je geslo 1000% pravilno.
Čez squirrelmail pridem v poštni predal, ampak je vse skupaj neskončno počasi. Tudi v pine pridem v inbox, ampak to ni najbolj posrečen način branja pošte.
Za pošto na strežniku skrbi sendmail, za pop3 pa popa3d, vendar nisem našel nobenih nastavitev, kjer bi lahko to spreminjal.
Ima kdo kakšno idejo?
Hvala za pomoč :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4977 (1416) | markhenry |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3903 (2488) | marsovcek |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5427 (4816) | Matko |
» | Težave s postfixomOddelek: Programska oprema | 948 (868) | pac3k |
» | Email.siOddelek: Programska oprema | 6486 (6274) | hanuman |