Forum » Programska oprema » Word prefessional: problemi se nadaljujejo
Word prefessional: problemi se nadaljujejo
barelyLegal ::
o problemu sem vas sprašveval že tukaj in sem prejel le skromno število odgovorov, od katerih noben žal ni bil v pomoč.
Problem sem rešil tako, da sem, ko je prišlo da napake, enostavno s pomočjo ctrl alt in del prekinil instalacijo. Word je bil inštaliran oz. vse kar je potrebno in je tudi vse delovalo; kljub temu da sem prekinil instalacijo. Problem pa se je pojavil, ko sem hotel kaj na novo instalirat ali update-at recimo MSN na primer... med instalacijo novega MSNja se razveljavi instalacija worda... kratkomalo mi ga uninstalla, če hočem inštalirat kaj na novo?
Se da tukaj kaj ukreniti?
Problem sem rešil tako, da sem, ko je prišlo da napake, enostavno s pomočjo ctrl alt in del prekinil instalacijo. Word je bil inštaliran oz. vse kar je potrebno in je tudi vse delovalo; kljub temu da sem prekinil instalacijo. Problem pa se je pojavil, ko sem hotel kaj na novo instalirat ali update-at recimo MSN na primer... med instalacijo novega MSNja se razveljavi instalacija worda... kratkomalo mi ga uninstalla, če hočem inštalirat kaj na novo?
Se da tukaj kaj ukreniti?
Error
darkolord ::
Tisto, kar sem ti jaz napisal, si probal?
Tisto ponovno registrira MSI, ni pa treba pognat v safe mode
Tisto ponovno registrira MSI, ni pa treba pognat v safe mode
barelyLegal ::
1. Start -> Run
2. napiši "msiexec /unreg" (brez narekovajev) in klikni OK
3. Start -> Run
4. "msiexec /regserver" -> OK
to sem vse probral, napiše še vedno da v safe mode nemore inštalirati.. kljub tem ukazim... morda bi res bila rešitev da inštaliram v safe mode, ampak ne gre.. javi pač da v safe mode ne more inštalirat..
2. napiši "msiexec /unreg" (brez narekovajev) in klikni OK
3. Start -> Run
4. "msiexec /regserver" -> OK
to sem vse probral, napiše še vedno da v safe mode nemore inštalirati.. kljub tem ukazim... morda bi res bila rešitev da inštaliram v safe mode, ampak ne gre.. javi pač da v safe mode ne more inštalirat..
Error
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1014 (743) | Manager |
» | zagon XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (880) | simonchelo |
» | Kje izbrišem RegDbSetKeyValueEx Failed?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (946) | R33D3M33R |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 2001 (1667) | barelyLegal |
» | word se mi ne zaganjaOddelek: Programska oprema | 1172 (1081) | ABX |