Forum » Omrežja in internet » Router in DL torrent datotek
Router in DL torrent datotek
vesel ::
Imam tezavo. Do nedavnega sem uporabljal PC masino kot streznik za internet, sedaj sem jo zamenjal z Linksys Routerjem WRT54G, zadeva sicer zelo lepo deluje, samo pojavi se tezava ce vlecem dol vec torrent fajlov. Ceprav sem nastavil v programu, da je max speed cca. 80% moje pasovne sisirine, mi totalno zabije net in ne morem dostopati niti do routerja... se pravi mi na ostalih masinah ne deluje net. Kaj bi se dalo narediti?
Hvala za info.
Hvala za info.
-=VESEL=-
Matri[X] ::
To da ti torrenti zabijejo net je normalno. To da se pa router ne odziva pa ni. Pingaj gateway (torej linksys router) in pastaj rezultat. Lahko poiskusis z namestitvijo kaksnega neureadnega firmwara na router, mogoce bo pomagal. V nasprotnem primeru pa kupi spodoben router (drazji) ali pa si postavi svoj linux router iz starega racunalnika.
ABX ::
Znan problem.
Hitra rešitev: Reboot router
Boljša rešitev: Dej gor kak alternativni firmware, kateri omogoča shell dostop na router.
Hitra rešitev: Reboot router
Boljša rešitev: Dej gor kak alternativni firmware, kateri omogoča shell dostop na router.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
djgregec ::
Poizkusi omejit max število povezav v bitorrent clientu, ker jih zgleda router ne premore.
To bo tudi pomagalo. Problem je število povezav v določenem časovnem intervalu.
Vocko ::
In kateri firmware je najboljši za ta router?? Tudi sam ga bom nabavil ta teden, na rač. mi pa skoz lavfa p2p, pa nebi rad imel probleme...
Jaz uporabljam tega:
http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=25
http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=25
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z USB modemomOddelek: Omrežja in internet | 1585 (1358) | blackbfm |
» | ASUS WL-500g Deluxe ali Linksys WRT54GLOddelek: Kaj kupiti | 2159 (1882) | pujsek_ |
» | Kateri firmware za Linksys WRT54GS ??Oddelek: Omrežja in internet | 1745 (1470) | jan01 |
» | WRT54G v5.0Oddelek: Omrežja in internet | 2517 (1730) | luser2 |
» | WLAN?Oddelek: Kaj kupiti | 1281 (1146) | pujsek_ |