Forum » Strojna oprema » ACER TravelMate
ACER TravelMate
Dejancek ::
No stvar je sledeča.
Oče od moje punce je 3 tedne nazaj kupil omenjeni prenosnik v Big Bangu in sicer model je (2310 kar piše na monitorju) 2312, kar piše po nalepkah.
Problem pa tiči v bateriji prenosnika. Polnjena je bila v skladu z vsemi pravili, katere so bile podane, a polna baterija zdrži samo 1 uro.
Ker se mi to zdi občutno premalo in tudi očetu, se sprašujem, zakaj toliko malo zdrži baterija ?
Zdržat bi mogla vsaj 2 uri, kar sem drugje videl in to še pri slabših modelih.
Ve kdo kje tiči problem, ali bo treba preprosto odnest ga v Big Bang nazaj ?
Prosil bi za hitre odgovore, saj oče je danes prišel nazaj domov in v ponedeljek gre že nazaj na Irsko, saj dela pri letalskem prevozniku.
Hvala Vam...
Oče od moje punce je 3 tedne nazaj kupil omenjeni prenosnik v Big Bangu in sicer model je (2310 kar piše na monitorju) 2312, kar piše po nalepkah.
Problem pa tiči v bateriji prenosnika. Polnjena je bila v skladu z vsemi pravili, katere so bile podane, a polna baterija zdrži samo 1 uro.
Ker se mi to zdi občutno premalo in tudi očetu, se sprašujem, zakaj toliko malo zdrži baterija ?
Zdržat bi mogla vsaj 2 uri, kar sem drugje videl in to še pri slabših modelih.
Ve kdo kje tiči problem, ali bo treba preprosto odnest ga v Big Bang nazaj ?
Prosil bi za hitre odgovore, saj oče je danes prišel nazaj domov in v ponedeljek gre že nazaj na Irsko, saj dela pri letalskem prevozniku.
Hvala Vam...
#000000 ::
Ja preber kolk nej bi baterija sploh držala, 'verjetno precej več kot uro in pol do dve niti ne drži' če pa sumiš da je nekaj narobe z njo pa pejt v BB in naj menjajo. LP
Dejancek ::
Kar sem pogledal po netu na uradni strani in dobil manual, piše da bi mogla zdržat vsaj 1h40min, kar je v temu primeru 40min manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba Satellite L500-13T, ima kdo ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12446 (5312) | lopov |
» | Bigbang in njihovo obnašanje in dobavni roki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7322 (4926) | Zheegec |
» | Polnenje prenosnika v avtu?Oddelek: Strojna oprema | 2661 (2233) | Damjan Jagar |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4643 (4015) | Klemenn |