Forum » Omrežja in internet » ipx wireless
ipx wireless
logmarti ::
Nisem ravno poducen na tem podrocju...
Zanima pa me, ce je mozno ipx povezavo vzpostavit preko wireless.
Hvala za odgovor.
Zanima pa me, ce je mozno ipx povezavo vzpostavit preko wireless.
Hvala za odgovor.
Matri[X] ::
IPX deluje skozi wireless povezavo, saj je to protokol tretjega nivoja, wireless pa drugega :)
Kako pa to nastavim v XP? Bi se dalo igrati npr. Warcraft II ali pa Doom 2 cez wireless?
ABX ::
Enkrat ko nastaviš TCP/IP, dodaj še ipx/spx protocol.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Ok. Zadeva je naslednja. Mogoce to spada bolj pod igre, ampak se mi vseeno zdi bolj primerno tukaj, da ne odpiram nove teme.
Warcraft II preko wireless. Racunalnika se vidita, ko ustvarim igro na multiplayer ipx. Problem pa nastane, ker se prenosni racunalnik ne more prikljuciti. Ko kliknem join game, napise "waiting for response" in to je to.
Ce ima kdo kaksen predlog, mu bom zares hvalezen.
Warcraft II preko wireless. Racunalnika se vidita, ko ustvarim igro na multiplayer ipx. Problem pa nastane, ker se prenosni racunalnik ne more prikljuciti. Ko kliknem join game, napise "waiting for response" in to je to.
Ce ima kdo kaksen predlog, mu bom zares hvalezen.
Ne. Sem kupil crossover kabel...isto. Brez firewall-ov ali z njimi vedno isto. Waiting for response.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Command & Conquer se vrača na začetek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 15192 (7768) | -valvoline- |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 730 (685) | def0r |
» | BitLord in partis... sledilniki :SOddelek: Omrežja in internet | 6507 (5643) | 4luka4 |
» | Belikn Wireless G RouterOddelek: Strojna oprema | 3213 (3053) | MitkoVIP |
» | clarkconnect tezavaOddelek: Omrežja in internet | 1504 (1288) | jurre |