Forum » Pomoč in nasveti » headset slušalke ne delajo
headset slušalke ne delajo
biohazzard ::
Vse modrijane prosim za pomoč:
Kupil sem si nek poceni headset za skype, ker gre fotr na japonsko in bi radi zastonj komuniciral z njim, ko bo tam. Firma headseta je menda U.S. Blaster.
Skype omogoča testni klic, da ugotoviš, da ti deluje konfiguracija. In ko sem ga sprobal, ugotovim, da mikrofon dela ok, zvok se sliši pa samo na zvočnikih in ne v slušalkah od headseta. Te sem vklopil v zvočno kartico. (zelena bananca v zelen vtič in roza v roza vtič). Kaj bi lahko bil problem in kako se ga reši?
Kupil sem si nek poceni headset za skype, ker gre fotr na japonsko in bi radi zastonj komuniciral z njim, ko bo tam. Firma headseta je menda U.S. Blaster.
Skype omogoča testni klic, da ugotoviš, da ti deluje konfiguracija. In ko sem ga sprobal, ugotovim, da mikrofon dela ok, zvok se sliši pa samo na zvočnikih in ne v slušalkah od headseta. Te sem vklopil v zvočno kartico. (zelena bananca v zelen vtič in roza v roza vtič). Kaj bi lahko bil problem in kako se ga reši?
kopriwa ::
mogoče maš na samih slušalkah nastavljeno glasnost na nulo, če ti zvočniki normalno delajo v istem vtiču potem je nekaj narobe z slušalkami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11567 (10624) | jasa123434 |
» | SteelseriesOddelek: Kaj kupiti | 800 (694) | yoloswag |
» | Samsung s prvo predstavitvijo z MWC-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16980 (14645) | matejdro |
» | Kako narihtat mikrofon?Oddelek: Zvok in slika | 2190 (2148) | lolek84 |
» | Pomoč pri kupovanju kakovostnega HeadsetaOddelek: Kaj kupiti | 1507 (1381) | iso2000 |