Forum » Strojna oprema » Prekinja internetno povezavo
Prekinja internetno povezavo

monocit ::
Če npr.pustim komp prižgan, in imam npr. nastavlen Azureus da mi downloda mi kmalu prenos pade na 0. Pravtako nehajo delati internetne strani.. To pomeni da mi prenos dela samo takrat, ko poleg npr. Azureusa delam še kaj drugega.
Edina rešitev, da internet ponovno začne delat je restart.
Probal sem različne gonilnike za mojo matično..pa še vedno enak problem.
konfiguracija: AMD64, gigabyte K8nf9,1GB ram, windows xp sp2....računalnik je v mreži prek routerja. ( ostala dva kompjutra nimata takih problemov)
Adaware in virusov ni najti.
Če se komu kaj sanja, kje je problem sem mu hvaležen.
Edina rešitev, da internet ponovno začne delat je restart.
Probal sem različne gonilnike za mojo matično..pa še vedno enak problem.
konfiguracija: AMD64, gigabyte K8nf9,1GB ram, windows xp sp2....računalnik je v mreži prek routerja. ( ostala dva kompjutra nimata takih problemov)
Adaware in virusov ni najti.
Če se komu kaj sanja, kje je problem sem mu hvaležen.

Henixman ::
ALi ti povezavo vzpostavlja router al jo moraš vsakič k pržgeš comp???
Jst sem imel take probleme preko routerja k sm imel prevelik upload in mi je zamašilo linijo!!!
Jst sem imel take probleme preko routerja k sm imel prevelik upload in mi je zamašilo linijo!!!

monocit ::
Povezavo vzpostavi router...na ostalih dveh kompih je ne prekine..samo meni neha delat. Sej tudi če ugasnem Azureus, pa ostane samo MSN pa Firefox...še vedno čez nekaj časa po mirovanju prekine internet mi.......moram restartat, da net zopet dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 496543 (46679) | Rias Gremory |
» | internet konekšn gone bad :(Oddelek: Omrežja in internet | 2290 (1958) | vipeer |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4765 (3373) | jan01 |
» | WLAN prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 1906 (1613) | NiKeC |
» | Internet explorer ne deluje več kot 24-urOddelek: Strojna oprema | 1704 (1412) | killer4fun |