Forum » Sedem umetnosti » frula
frula
Doman ::
Rad bi se naulil igranja na frulo. Seveda ne rabim takega znanja da bi obiskoval glasbeno šolo, čeprav dvomim da sploh poučujejo na ta instrument. Sem iskal na googlu kakšne članke, pa nič nisem našel. Mi lahko kdo da kakšen nasvet. Pomoje ne more biti tako težko(podobno flavti).
BluPhenix ::
Ja kaksno pa bi? Precno flavto, blok flavto, irske piscali ....
Ko se bos odlocil katero, ti lahko najdem tudi kaksno stran, za irske piscali (tin wihistle) imas recimo kar precej strani.
Ko se bos odlocil katero, ti lahko najdem tudi kaksno stran, za irske piscali (tin wihistle) imas recimo kar precej strani.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
gzibret ::
Kaj je to frula? A je to frulica oz. blokflauta (ona mala, lesena). Na to znam igrati. Ti lahko pomagam. Za druge zadeve nimam pojma.
Vse je za neki dobr!
Saladin ::
Škotske dude raje izberi...
Vse druge piščali so igračke ;)
Vse druge piščali so igračke ;)
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Alexius Heristalski ::
Vprašaj Drnuljo, kako se to dela.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
gzibret ::
Ufffff, težka bo.
Lahko pa pogledaš, kako izgleda bosanska lestvica, pa boš BP zašpilal eno užičko na klavir ali kitaro
Lahko pa pogledaš, kako izgleda bosanska lestvica, pa boš BP zašpilal eno užičko na klavir ali kitaro
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to legalno (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13078 (10605) | shadeX |
⊘ | Wikipedia (EN) o SLO osamosvoj. vojniOddelek: Loža | 1507 (1169) | Gandalfar |
» | Kaj se zgodi ko se naučimo igrati kitaroOddelek: Sedem umetnosti | 3370 (2439) | Gwanaroth |
» | A je kaj glasbenikov tukaj?Oddelek: Sedem umetnosti | 5787 (5525) | Karaya 52 |
» | rabim vašo pomočOddelek: Loža | 1361 (1219) | Freak |