» »

Gameport

Gameport

creative ::

kupil sm si zvočno kartico, pa jo inštaliram pa zvok dela pa vse. zatakne se pri gameportu napaka mi omenja nekaj v vezi vhodno/izhodnih obsegov da niso pravilni. rad bi sam spremenil te obsege vendar mi jih windows ne dovoli. pomoč!!!! (koda napake 12)

KraP ::

Sam sem imel isti problem,slo je za volan logitech wingman formula ki je na gameportu.Sprobal sem dve zvocni in ni varjante da bi delalo,malo sem bral okoli in en je napiso da je sprobal 6 zvocnih in nic ko pa je dal not soundblaster live je delalo iz prve tak da sem si zrihto to karto vklopim se zinstalira in dela bp. Priporacam ti da si zrihtas live-a.

Glede spreminjanja tistih stevikl tudi jaz nisem mogo ampak kolk sem prebral nedela tud ce spremenis.
Za kaksno napravo pa gre?

LP

creative ::

Genious 5.1 PCI AUDIO sam nwem no, pr prejšnjih winsih k sm jo imeu not pa je delalo brez problema...pa tut to mi ne gre v glavo kako mi je lahko na plati zaznalo gameport k ga sploh ni gor tistga si itaq onemogočil v biosu. nwem no več.... kr napiše windows naj onemogočim eno napravo ki sm jo pa še vedn ne dela. glede druge zvočne sm pa zeloooo finančno omejen:'(

KraP ::

Katere winse si pa imel prej?
Ce imas na plati gameport si zrihtaj kabl ki gre dalje da pol priklucis dela bp, verjetno ti je naslo gameport na zvocni
Kaj imas volan al .....
Live rableni te pride 2k
Saj pravim sam sem en tedn probaval,izklaplal,.... pa nic ,pravijo da je neka napaka v xp-jih (se nespomnim tocno lahko je tud sp2 kriv)

Lp

civic_ ::

nekoč sem že jokal po forumih, zaradi zvočne
potem sem vsavil drugo zvočno ki ni bla na plati, zato sem moral tisto v biosu disejblat. ker mi jo je linux zaznal bp. sem ravno takrat prededlal nanj in sem jo spet enejblow in je delala tudi v winish- so jo zaznali

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako priključiti MIDI kabel na PC?

Oddelek: Zvok in slika
81548 (1491) zcetrt
»

ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)

Oddelek: Strojna oprema
111636 (1476) Crimson_Shadow
»

Game Port

171022 (907) VASkO
»

Nasvet pri mamaplati

141225 (926) SanSan
»

problem z gameportom