Forum » Strojna oprema » ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)
ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)
Tomcater ::
Imam Joystick Logitech Wingman attack s konektorjem za standardni gameport. Ker tega (Standard Gameport) nikakor ne morem inštalirati, me zanima če obstaja pretvornik, ki pretvori iz tega gameporta v USB? V trgovinah sem našel vse možno iz PS/2 na USB, iz nevem ka na USB. Le tega kar iščem ne najdem.
Prosim za pomoč! Pa če veste kje bi se dalo to dobit.
Prosim za pomoč! Pa če veste kje bi se dalo to dobit.
timj010 ::
Jaz mam čisto isto težavo za čisto isti volan. Prosim pomagajte
AMD 3500+; OCZ platinium rev. 2;
OCZ powerstream 520w; DFI lanparty sli-d;
6600GT
OCZ powerstream 520w; DFI lanparty sli-d;
6600GT
AndrejS ::
Dobro si me spomnil. Meni tudi leži nekje v predalu GamePad, ki ga ne morem uporabljat :(
Maš pa varianto da si daš kakšno zvočno v računalnik, ki ima GamePort... samo nisem še probal
Maš pa varianto da si daš kakšno zvočno v računalnik, ki ima GamePort... samo nisem še probal
Ej verjem mi. Mam tako glasbeno ki ma gameport. Pa je narejena za Win XP sam NE GRE. Gameport je prestar. Ej noben na tem forumu ga še ni uspel inštalirat pa zrihtat. Sem prej mal pogledu. Tak da glasbena ne pride v poštev!!!
zdravc ::
Jaz imam star joystik od Geniusa in tudi volan Dexxa, pa mi oba delata na game portu od Creative glasbene kartice.
OS WinXP prof+SP1
MB Asus p4p800, p4 2,4
OS WinXP prof+SP1
MB Asus p4p800, p4 2,4
kdor zna pa žih
Crimson_Shadow ::
Hja, sam konektor sploh ni problem, (če ti ga kdo da) težava je pa v tem, da ti tako priključenega volana/ploščka ali džjostika sploh ne bo prepoznalo. Sem probal z mojim Gravisom in sploh ni delovalo.
We create worlds
fat boy slim ::
Adapter obstaja!! Mam enega doma in sem ga uspešno uporabljal na volanu LOGITECH Formula Force (mislim da se tako imenuje).
Hm. Kul. Kje ga pa naj dobim? Kje si ga kupu? A ga majo to vsepovsod? Ker jst ga še nism nikjer vidu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomcater ()
Silver Warier ::
Jaz imam tudi en strejši joystick, ki ga ne morem uporabljati na računalniku, ker nimam gameporta. Druge zvočne kartice nbi rad vstavljal, ker mi ta deluje odlično. Vem da se da kupiti te pretvornike, sam bi raje videl, če bi kdo napisal, kje bi se dalo dobiti shemo vezja tega pretvornika, tako da bi si ga lahko sam naredil.
Misliti se pravi nič znati!
Crimson_Shadow ::
Še enkrat!
Tudi sam sem probal Gravisov plošček preko pretvornika, ki sem ga dobil zraven Logitech 3D Extreme (džojstik), AMPAK, stvar mi ni delovala. Mogoče bi s katero drugo rečjo (volan, plošček, džojstik, ...) celo delovala, ampak je veliko uprašanje. Starejša ko je naprave manjša je verjetnost. Z nekaterimi Logitechovimi igratorji bi še mogoče šlo za druge pa ne bi vedel.
Tudi sam sem probal Gravisov plošček preko pretvornika, ki sem ga dobil zraven Logitech 3D Extreme (džojstik), AMPAK, stvar mi ni delovala. Mogoče bi s katero drugo rečjo (volan, plošček, džojstik, ...) celo delovala, ampak je veliko uprašanje. Starejša ko je naprave manjša je verjetnost. Z nekaterimi Logitechovimi igratorji bi še mogoče šlo za druge pa ne bi vedel.
We create worlds
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Joystick WingMan in volan in kako igrati?Oddelek: Igre | 953 (901) | waLkeR^! |
» | Joystick port na novih matičnih ploščahOddelek: Strojna oprema | 1175 (1021) | roli |
» | PC Volan in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 1398 (1296) | slikar |
» | Joystick konektor, kje kupiti?Oddelek: Strojna oprema | 932 (890) | para-site |
» | MIDIOddelek: Zvok in slika | 1422 (1353) | wonderboy |