Forum » Hlajenje in modifikacije » Ultra-D in IT8712F vprasanje
Ultra-D in IT8712F vprasanje
GaS ::
Zanima me, ali ta čip bere podatke samo za fan1,2 in 3? Ker imam ventilatorja tudi na fan4 in fan5, vendar tega ne morem nikjer odcitavat in regulirat.
5pellfire ::
No go
. Sense wire imajo samo fan 1(CPU), fan 2 in fan 3 (chipset).
Jaz mam tako grafično priklopljeno na fan 1 (samo sense wire od Zalmana VF700 - za nadzor obratov),
na fan 2 imam priklopljen CPU fan, chipset pa je trenutno prazen - mam pasiven hladilnik
.
Jaz mam tako grafično priklopljeno na fan 1 (samo sense wire od Zalmana VF700 - za nadzor obratov),
na fan 2 imam priklopljen CPU fan, chipset pa je trenutno prazen - mam pasiven hladilnik
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | TT V1000D XASER III moder + plexi; težave pri novem modeluOddelek: Strojna oprema | 1113 (930) | DjTonic |
| » | Hlajenje z zalman ventilatorji...Oddelek: Strojna oprema | 1585 (1393) | frenk |
| » | Priklop drugega ventilatorja na ohišju pri Epox 8K9AIOddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1180) | SisQ |
| » | [:'(] BIOS Flashanje gone bad!! POMOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1202) | Duhec |
| » | Kako pripravit plato k delovanju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1416 (1121) | zile |