Forum » Igre » f1 2001
f1 2001
Podurkac ::
mam en problem in sicer mam kisto celeron 1ghz, voodoo3, 96rama,20gb disk.... pa mi ta spil ne dela. Napise mi da je nekaj z vodojem narobe in sicer:F1 cannot be run on this computer.
No directx8 video adapters found. Please contact your video card vendor for updated driver.
Zaj ne vem kva bi to blo, winse sem ze 2x znova instaliro, ce so mogoce gonilniki krivi, mi povejte kj snamem nove.... thx!
No directx8 video adapters found. Please contact your video card vendor for updated driver.
Zaj ne vem kva bi to blo, winse sem ze 2x znova instaliro, ce so mogoce gonilniki krivi, mi povejte kj snamem nove.... thx!
majk2000 ::
Zal mi je, ampak kot sem slisal, F1 2001 NE DELA na voodoojih, ker ne zmorejo procesirati z tako velikimi teksturami. Preberi si vec na kaksnem forumu o tej simulaciji. Lahko ti pa toliko povem, da ima tudi ogromno ljudi z Geforce tezave pri tej igri, zato se ne takoj obupat. Tako in tako pripravljajo popravek, ki naj bi popravil cuda stvari.. upam na najboljse...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 90979 (908) | BorutO |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13504 (6243) | AC_DC |
» | Kje dobiti kakšen 4k film (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 27282 (24090) | Anney |
» | Houston, We've Got a Problem - RAMOddelek: Strojna oprema | 1961 (1296) | celjan34 |
» | grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1269 (835) | Dr_M |