Forum » Operacijski sistemi » PC-BSD je kdo proval?
PC-BSD je kdo proval?
ElNuncio ::
Ali je kdo mogoce sproval PC-BSD, je res to nekaksen "user friendly" FreeBSD? Ima kdo kake izkusnje?
Hvala
Hvala
civic_ ::
probal sem ampak je...hočejo ko en mandrake narest
zdej usposabljamo (z klevicem, ker še nč ne znam) open BSD sistem z grafiko vzel sem ga ker le tega zan narest z SCASi diski pa tudi kej novga ne bo škodlo
drugače ne obupaj ampak take stvari delajo najbrž odlično ampak stvari kot so grafika in zahtevnejše je isto kot na navadnem free bsdju
zdej usposabljamo (z klevicem, ker še nč ne znam) open BSD sistem z grafiko vzel sem ga ker le tega zan narest z SCASi diski pa tudi kej novga ne bo škodlo
drugače ne obupaj ampak take stvari delajo najbrž odlično ampak stvari kot so grafika in zahtevnejše je isto kot na navadnem free bsdju
qwdl ::
Predpostavljam, da se nasplošno ne spoznam na operacijske sisteme; nevem kako bi ocenu, če je en OS dobr ali ne. Meni je zadosti, da se mi ne sesuva. anyway... včiri sm inštaliral pc-bsd in je trajalo vse skupaj 20 minut. Mi ni prepoznalo particiji na disku.... zato sm uporabil en star Hd od 10 Gb in uporabil celega. (Nevem zakaj mi ni prepoznalo particiji...ponavadi, ko inštaliram kašno distribucijo linuxa, mi jih prepozna...)
No... tvoje vprašanje je blo, če je že nekdo sproval pc-bsd... sm, in ni blo slabo... (skromno mnenje laika)
No... tvoje vprašanje je blo, če je že nekdo sproval pc-bsd... sm, in ni blo slabo... (skromno mnenje laika)
ElNuncio ::
Semi se zdi kr uredu vse skupaj. Inštalacija je enostavna, ceprav sem mogu da mi sploh dela nastimat disk na primary master, drugace se mi je enostavno sesuinstaler,češ da ne more brat iz diska Ko sem enkar to zrihtal in stvar sproval pa je lepo delalo, identicno kot freeBSD+KDE. Pa vse skupaj mi hitrjee deluje kot prej na isti mašini ko je bil gor Linux (Fedora Core 3). Ce potegnem crto sem zadovoljen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začetek projekta OpenZFS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16310 (11499) | BaToCarx |
» | Nakup prenosnika ki bo kompatibilen s FreeBSDOddelek: Kaj kupiti | 1186 (977) | Matevz91 |
» | FreeBSD 5.4Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4023 (3282) | nejc_ |