Forum » Zvok in slika » Program za direktno shranjevanje posnetkov oziroma streamanje.
Program za direktno shranjevanje posnetkov oziroma streamanje.

Lincolin ::
Pozdrav.
Zanima me katero programsko opremo mi priporočaze, da bo zmožna direktnega predvajanja glazbe oziroma govorjenja preko mikrofona in zvočne kartice. Program, naj bi posnetke takoj shranjeval v določeno .mp3 .wav .... obliko na trdi disk.
Če bi bilo mogoče da bi direktno v živo streamal na internet.
Program naj bi bil dober za procesor 166 Mhz ter 32 MB-Rama s sistemom Windows 98 ali Windows 95.
Hvala za komentarje, povezave ter programe.
L.P. Grega
Zanima me katero programsko opremo mi priporočaze, da bo zmožna direktnega predvajanja glazbe oziroma govorjenja preko mikrofona in zvočne kartice. Program, naj bi posnetke takoj shranjeval v določeno .mp3 .wav .... obliko na trdi disk.
Če bi bilo mogoče da bi direktno v živo streamal na internet.
Program naj bi bil dober za procesor 166 Mhz ter 32 MB-Rama s sistemom Windows 98 ali Windows 95.
Hvala za komentarje, povezave ter programe.
L.P. Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velik porast števila izsiljevalskih virusovOddelek: Novice / Varnost | 8863 (5851) | dronyx |
» | Ni zvoka na tv philips pri gledanju filmovOddelek: Zvok in slika | 2765 (2424) | stanislavp |
» | SUSE 10.0 Inštalacija programovOddelek: Operacijski sistemi | 1348 (1225) | kriko1 |
» | Direktni dostop do COM1: v winxpOddelek: Operacijski sistemi | 958 (850) | LoneWolf |
» | Program za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 2507 (2414) | Vlady |