Forum » Strojna oprema » Trdi disk!
Trdi disk!
son!c ::
Hi ppl!
Mam eno vprasanje. Glede tega da ma moj komp malo placa (13 giga) bi rad dodal se en trdi disk. Kaj bi se zgodil ce bi prklopu 2 trda diska, na enemu so xp-ji na drugem pa windows 98.
Mam eno vprasanje. Glede tega da ma moj komp malo placa (13 giga) bi rad dodal se en trdi disk. Kaj bi se zgodil ce bi prklopu 2 trda diska, na enemu so xp-ji na drugem pa windows 98.
ET rulz!!!
perci ::
Nič se ne bi zgodilo, imel bi dva diska. Kaj točno te zanima? Ali bi rad laufal oba OS-a ali je drugi disk namenjen izključno podatkom?
Men samo zanima ce bi se kaj sfukal ce bi dal 2 diska v en komp z razlicno insaliranimi windowsi?
ET rulz!!!
perci ::
Ne, nic se ne bo sfukalo - ce bos pravilno priklopil seveda in ne bos tega delal pri prizganem racunalniku.
Deadeye nasreco je bog ustvaru ljudi kki so tud majn inteligenti od tebe ja dela mi na 2005 mhz brez problemov
ET rulz!!!
Jan987 ::
Ti lepo odklopi štrom pa dodaj še en disk, ga priklopi in prižgi štrom pol pa še računalnik. xp-ji ti bodo verjetno automatsko zaznal še en disk, v 98 pa ga boš mogu verjetno dodat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Access is denied" če hočem iniciirat disk (zunanji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2012 (1503) | ncop1 |
» | RAID na osebnem računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 4503 (2066) | pegasus |
» | Windows se ne zažene zaradi zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3278 (2658) | ManDriver |
» | Po nadgradnji comp ne mrdneOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (884) | bedanc |
» | molexOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1315 (1100) | CIrCAcevl |