Forum » Strojna oprema » Upgrade biosa - ali vse ver ali ima zadnja vse
Upgrade biosa - ali vse ver ali ima zadnja vse
Surfer_D ::
Mogoče se bo kdo smejal vendar mi do sedaj še ni uspelo pogruntati ali je potrebno pri upgradu biosa naložiti vse verzije da imaš vse do sedaj narejene popravke ali zadnja verzija vsebuje čisto vse izdane popravke.
Hvala
Davor
Hvala
Davor
BustA ::
Mene je tud mučil ta problem.
Pa sem prišel do zaključka da vsaka verzija popravi le določeno napako, saj zasede naprimer tazadnja verzija manj kot pa predhodna, kar se mi zdi nemogoče, če bi vsebovala vse ostale popravke.
Pa povejte če se motim
Pa sem prišel do zaključka da vsaka verzija popravi le določeno napako, saj zasede naprimer tazadnja verzija manj kot pa predhodna, kar se mi zdi nemogoče, če bi vsebovala vse ostale popravke.
Pa povejte če se motim
Devide Et Impera
zile ::
Zadnja verzija vsebuje vse popravke iz prejšnjih, lahko pa kakšno opcijo tudi pogrešaš.
Nasvet: ne upgrejdaj biosa, če ti sistem deluje.
PS: Pozdrav mi Južno, p'rjatu
Nasvet: ne upgrejdaj biosa, če ti sistem deluje.
PS: Pozdrav mi Južno, p'rjatu
Vegetto ::
pozdravljen.zadnja verzija ne vsebuje vseh popravkov, sam sem prepričan, da ti kljub temu v redu dela, torej nasvet zate, če z biosom ni nič narobe ga ne nadgrajuj, saj je možno, da se po nadgradnji lahko pojavijo določene težave. lp
Surfer_D ::
Hvala vsem za odgovor.
P.S: Južna bil pozdravljen, se kdaj vidmo na kšni mrežu - upam
Surfer_D
P.S: Južna bil pozdravljen, se kdaj vidmo na kšni mrežu - upam
Surfer_D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne deluje tekoče.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1359 (1273) | Duhec |
» | Izšel kandidat za izid Internet Explorerja 9Oddelek: Novice / Brskalniki | 5898 (5333) | simnov |
» | Microsoft Money gre v pokojOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4289 (3490) | Ziga Dolhar |
» | Google SkyOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7200 (5228) | Jst |
» | mp3Oddelek: Programska oprema | 1037 (925) | 5er--> |