Forum » Elektrotehnika in elektronika » Avtomaski polnilec svinčenih akumolatorjev
Avtomaski polnilec svinčenih akumolatorjev
MChip ::
Prelep pozdrav!
Potreboval bi vašo pomoč! Zanima me ali ima kdo od vas kakšno vezje avtomatskega polnilca svinčenih akumolatorjev.....po možnosti takšnega da sam nastavlja polnilni tok.
Vse ki sem jih do sedaj povprašal so mi zmeraj odgovorili, da se teh reči ne splača več delati sam, ampak se jih bolj splača kupiti . Vse res....ampak rad bi ga izdelal popolnoma sam, saj bi si ga vgradil v svoj pult, kjer imam svoje dimenzije. Vse ki sem jih do sedaj gledal po trgovinah so bili drugačnih dimezij kot pa moj pult.(sem pač izbirčna sorta kr me velikokrat nese
Polnilnik naj bi imel naslednje karakteristike:
1 do 10 celične NiCd ali NiMH akumolatorje
polnilni tok vsaj od 20mA do1,4A- >(lahko tudi manj...)
Avtomatika polnjenja
Možnost izbire napajalne napetosti
Seveda teh karakteristik ni potrebno 100% upoštevati. Vesel bi bil z vsakim nasvetom oz. vezjem, ki ste mi ga pripravljeni dati.
Najlepša hvala v naprej!
Pero iz Laškega
Potreboval bi vašo pomoč! Zanima me ali ima kdo od vas kakšno vezje avtomatskega polnilca svinčenih akumolatorjev.....po možnosti takšnega da sam nastavlja polnilni tok.
Vse ki sem jih do sedaj povprašal so mi zmeraj odgovorili, da se teh reči ne splača več delati sam, ampak se jih bolj splača kupiti . Vse res....ampak rad bi ga izdelal popolnoma sam, saj bi si ga vgradil v svoj pult, kjer imam svoje dimenzije. Vse ki sem jih do sedaj gledal po trgovinah so bili drugačnih dimezij kot pa moj pult.(sem pač izbirčna sorta kr me velikokrat nese
Polnilnik naj bi imel naslednje karakteristike:
1 do 10 celične NiCd ali NiMH akumolatorje
polnilni tok vsaj od 20mA do1,4A- >(lahko tudi manj...)
Avtomatika polnjenja
Možnost izbire napajalne napetosti
Seveda teh karakteristik ni potrebno 100% upoštevati. Vesel bi bil z vsakim nasvetom oz. vezjem, ki ste mi ga pripravljeni dati.
Najlepša hvala v naprej!
Pero iz Laškega
Laško je zakon
Azrael ::
Tvoje vprašanje žal ne razumem (in na število odgovorov, tudi drugi ne).
Kaj torej želiš: avtomatski polnilec (avtomobilskih?) svinčevih ali NI-Cd (Ni- Mh) akumulatorjev?
Kaj torej želiš: avtomatski polnilec (avtomobilskih?) svinčevih ali NI-Cd (Ni- Mh) akumulatorjev?
Nekoč je bil Slo-tech.
MChip ::
Lep pozdrav!
V bistvu sem želel polnilec svinčenih akumolatorjev....pač tistih ki jih imamo v ročnih svetilkah....drugače bo pa tudi kakšen drugi polnilec v redu .....vem malo sem zakompliciral zadevo ......
V bistvu sem želel polnilec svinčenih akumolatorjev....pač tistih ki jih imamo v ročnih svetilkah....drugače bo pa tudi kakšen drugi polnilec v redu .....vem malo sem zakompliciral zadevo ......
Laško je zakon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec akumulatorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 21352 (11699) | FireSnake |
» | Zamenjava baterije na UPS-u (močnejše baterije)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3196 (2791) | int47 |
» | Akumulator - pravilna izbiraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4836 (4057) | lovro535v2 |
» | Polnjenje avtomobilskega akumulatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14351 (14011) | šernk |
» | kapaciteta polnilnih baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7499 (7111) | door_man |