Forum » Pomoč in nasveti » Layered Hidden Window - nujna pomoč !!!
Layered Hidden Window - nujna pomoč !!!
jan34 ::
Kadar želim ugasnit pc se mi pojavii okence "Layered Hidden Window " - končaj program ali prekliči. Če kliknem na končaj program se ne zgodi nič šele po par poskusih se pc ugasne. Vse ostalo na pc deluje normalno. V čem je problem? Prosim za pomoč.
LP.
Intel Pentium 4 3.0 GHz 64-bit
INTEL 915 CHERRY GREEK DDR2
512 MB DDR2 533 MHz
ATI X600XT 256 MB
160 GB SATA
Win xp pro
LP.
Intel Pentium 4 3.0 GHz 64-bit
INTEL 915 CHERRY GREEK DDR2
512 MB DDR2 533 MHz
ATI X600XT 256 MB
160 GB SATA
Win xp pro
StratOS ::
Preglej kateri programi ti delajo tedaj (Ctrl+Alt+Del).
Lahko, da je tudi to kak virus, pred nekaj časi so se na podoben način z podobno aplikacijo tako množično ugašali windowsi.
Če ga hočeš odstraniti moreš vedeti na (če) kateri sklop programa/ov se ta aplikacija nanaša, izvedeti moraš ime izvršilne datoteke in pot do nje, potem če veš, da ga ne potrebuješ in da ni ta program sklop kakšnih drugih pomembnih delov ostalih programov ga lepo zbrišeš recimo iz startup možnosti pri zagonu.
Za boljšo predstavo o tipih oken in možnost prikaza le teh preberi tukaj.
Lahko, da je tudi to kak virus, pred nekaj časi so se na podoben način z podobno aplikacijo tako množično ugašali windowsi.
Če ga hočeš odstraniti moreš vedeti na (če) kateri sklop programa/ov se ta aplikacija nanaša, izvedeti moraš ime izvršilne datoteke in pot do nje, potem če veš, da ga ne potrebuješ in da ni ta program sklop kakšnih drugih pomembnih delov ostalih programov ga lepo zbrišeš recimo iz startup možnosti pri zagonu.
Za boljšo predstavo o tipih oken in možnost prikaza le teh preberi tukaj.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
jan34 ::
Hvala za pomoč. Virusa nimam nobenega , redno posodabljam antivirus , pc pa je bil na novo naložen pred tremi dnevi. Namestil sem vse programe kot vedno in do sedaj ni bilo nobenega problema s tem.Če takrat kliknem (Ctrl+Alt+Del) ni nobenega programa , aplikacije ki bi delal v ozadju to je najbolj čudno, pri procesih pa itak lahko samo ugibam....., pri zagonu pa ni nobenih " čudnih " programov....
Spustil sem skozi tudi Ad-Aware SE Professional pa nič tak da.....
LP.
Spustil sem skozi tudi Ad-Aware SE Professional pa nič tak da.....
LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11602 (6937) | solatko |
» | Računalnik me provocira...Oddelek: Strojna oprema | 1144 (855) | Lynx |
» | windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 970 (776) | CoolMike |
» | Avtomatično pritiskanje gumbov!Oddelek: Programiranje | 1442 (1172) | darkolord |
» | Kako blokirati kombinacijo tipk (Ctrl+Alt+Del, ...) v VB za win XP, 2000Oddelek: Programiranje | 1447 (1265) | noraguta |