Forum » Igre » Tiberian sun [Lan]
Tiberian sun [Lan]
alum ::
Zanima me, ce je kdo imel enako tezavo z igranjem igre tiberian sun znotraj lokalnega omrezja, kot jo imam jaz.
Ko na enem racunalniku ustvarim novo sobo (igro) se na drugem prikaze, da je ustvarjena nova soba, vendar se ne gre pridruzit. Zanimivo, da ce zamenjam vlogi racunalnikov (server postane prejsni klient), drugi racunalnik niti vec ne prikaze, da sem je bila znotraj omrezja ustvarjena igra.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Med racunalnikoma je router, IPX protokol je namescen, vneseni sta pravilna MAC nasolva.
Ko na enem racunalniku ustvarim novo sobo (igro) se na drugem prikaze, da je ustvarjena nova soba, vendar se ne gre pridruzit. Zanimivo, da ce zamenjam vlogi racunalnikov (server postane prejsni klient), drugi racunalnik niti vec ne prikaze, da sem je bila znotraj omrezja ustvarjena igra.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Med racunalnikoma je router, IPX protokol je namescen, vneseni sta pravilna MAC nasolva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem dostopat do računalnika izven LAN-aOddelek: Omrežja in internet | 1372 (1078) | Old Spice |
» | Brenčanje novih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 3032 (2626) | bibip |
» | VPN - Virtual Private NetworkOddelek: Pomoč in nasveti | 2288 (1977) | McGregorSLO |
» | Majhne lan igre?!? kje jih dobitiOddelek: Igre | 2329 (2140) | Sims |
» | 2 različno konfigurirani mreži na win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1542) | Mac |