Forum » Pomoč in nasveti » Internet nastavitve?!
Internet nastavitve?!
promocija ::
Pozdrav!
Uporabljam Windowse XP , in ko recimo gledam oglase na www.avto.net in želim povečati sliko v oglasu mi je noče odpreti!? V čem je problem? Tudi nekaterih določenih strani mi ne odpre, blokirani so tudi pop-up okni...!? Kak nasvet?
TNX
LP
Uporabljam Windowse XP , in ko recimo gledam oglase na www.avto.net in želim povečati sliko v oglasu mi je noče odpreti!? V čem je problem? Tudi nekaterih določenih strani mi ne odpre, blokirani so tudi pop-up okni...!? Kak nasvet?
TNX
LP
ni podpisa
harvey ::
Verjetno imaš instaliran sp2 zato ti blokira okna. Odpri Internet Explorer in pod Orodja (Tools) >Preprečevanje pojavnij oken (Block PopUp) si ustrezno nastavi.
avto.net meni dela normalno, tko da je lahko še kak drug vzrok. Kateri brskalnik uporabljaš?
avto.net meni dela normalno, tko da je lahko še kak drug vzrok. Kateri brskalnik uporabljaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
promocija ::
Uporabljam "navadne" XP-je, ne SP1 niti SP2, ker mi po teh SP-jih kišta ful šteka (athlon64 3000+). Uporabljam pa Internet Explorer 6.0 ?!
LP
LP
ni podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera 10 z 10 milijoni prenosov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8333 (5859) | JoskoMacher |
» | Internet Explorer 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17686 (13656) | 3p |
» | Internet ExplorerOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1139) | Myth |
» | Internet Explorer 6 - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (1210) | PlayTheGame |
» | Win XP in Internet Explorer 6.0Oddelek: Programska oprema | 1247 (1024) | Taras_Bulba |