Forum » Izdelava spletišč » Parametri na client-side web strani
Parametri na client-side web strani
zlatko ::
Sprašujem vas kako dodati parametre spletni strani na strani clienta?
Namreč imam statično stran (npr. html, xhtml ...), ki se lahko prikaže na dva načina. Odvisno od parametra. Kako bi lahko nastavil vhodni parameter takšni statični strani s pomočjo javascripta oz. vbscripta?
Lahko bi zgledalo nekaj podobnega kakor pri server-side dinamičnih straneh (npr. moja_stran.asp?naslov=Sonce).
Namreč imam statično stran (npr. html, xhtml ...), ki se lahko prikaže na dva načina. Odvisno od parametra. Kako bi lahko nastavil vhodni parameter takšni statični strani s pomočjo javascripta oz. vbscripta?
Lahko bi zgledalo nekaj podobnega kakor pri server-side dinamičnih straneh (npr. moja_stran.asp?naslov=Sonce).
- premaknil iz Programiranje: Senitel ()
zlatko ::
Že imam rešitev...
Z Javascript imam funkcijo, ki mi vrne vse vhodne parametre tipa ?id1=12&name=Miki ...
Vendar je težava v tem, da če takšno htm datoteko pokličem iz domene, dela OK. Če pa jo zaganjam lokalno, javi browser, da ni mogoče najti te datotek oz. poti.
Ima kdo kakšno idejo, kako pripričati browser, da razpozna od znaka ? naprej parametre ???
Z Javascript imam funkcijo, ki mi vrne vse vhodne parametre tipa ?id1=12&name=Miki ...
Vendar je težava v tem, da če takšno htm datoteko pokličem iz domene, dela OK. Če pa jo zaganjam lokalno, javi browser, da ni mogoče najti te datotek oz. poti.
Ima kdo kakšno idejo, kako pripričati browser, da razpozna od znaka ? naprej parametre ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5880 (3725) | DePalmo |
» | [C] Vsota števil v poljuOddelek: Programiranje | 1279 (1217) | Cvenemir |
» | Zamenjava JavascriptaOddelek: Programiranje | 5666 (4099) | Mavrik |
» | Primeren programski / web jezik za začetnika z dosti volje :DOddelek: Programiranje | 2024 (1658) | bluefish |
» | [HTML] formOddelek: Programiranje | 977 (920) | Hardstyle |