Forum » Izdelava spletišč » Pomoč wanted?
Pomoč wanted?
p3t3r# ::
Ejlo...
Trenutno me čist informativno zanima če bi bil kdo pripravljen pomagat pri izdelavi strani za Gamer Front (=GF)...
Kot prvo, plačila ni, torej za đabe, za vašo dušo, trening, itd... Nasplošno me zanima če bi kdo pomagal sestavt strani v phpju, od dodajanja novic, člankov, uploadanja slikic, itd... skratka administracija bi potekala prek admin panela. Jest bi uglavnem težil kaj in kako mora bit, prpravu dizajn prostovljc pa bi moral zadevo spravt v php. Sicer mam namen zadeve nardit enkrat v prihodnosti sam, ampak pomoč je vedno welcom, posebej ker dobro znanje php ne more prit čez noč...
Trenutno me čist informativno zanima če bi bil kdo pripravljen pomagat pri izdelavi strani za Gamer Front (=GF)...
Kot prvo, plačila ni, torej za đabe, za vašo dušo, trening, itd... Nasplošno me zanima če bi kdo pomagal sestavt strani v phpju, od dodajanja novic, člankov, uploadanja slikic, itd... skratka administracija bi potekala prek admin panela. Jest bi uglavnem težil kaj in kako mora bit, prpravu dizajn prostovljc pa bi moral zadevo spravt v php. Sicer mam namen zadeve nardit enkrat v prihodnosti sam, ampak pomoč je vedno welcom, posebej ker dobro znanje php ne more prit čez noč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafika - zmogljivostOddelek: Programska oprema | 1181 (979) | k0c4r |
» | zen-cart: slovenski prevod / monetaOddelek: Izdelava spletišč | 4017 (3467) | mrezna |
» | Katero tipkovnico (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6777 (5437) | Jan987 |
» | Ponujam brezplačno gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4790 (3167) | crni999 |
» | Nova Revija ELEKTRONIKA- iscem pisce clankovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2150 (1609) | zlabo |