Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjava tipkovnice garancija
Zamenjava tipkovnice garancija
lanzur ::
V avstriji sem kupil računalnik od hpja pač in garancija po vseh pravilih velja v vseh državah eu.
In pač ker je tipkovnica nemška me zanima če kdo ve ali bi mi jo na hpjevem uradnem servisu v sloveniji(ljubljani) zamenjali za slovensko?
In pač ker je tipkovnica nemška me zanima če kdo ve ali bi mi jo na hpjevem uradnem servisu v sloveniji(ljubljani) zamenjali za slovensko?
- polepsal: Damjan Jagar ()
Highlag ::
Najenostavnejše bi bilo če bi jih poklical.
Never trust a computer you can't throw out a window
Šimpanz ::
Sigurno ti jo ne bodo zamenjali, saj z njo ni nič narobe. Servis skrbi za pokvarjene stvari, tvoja tipkovnica pa dela v redu. Če si kupil notesnik v Avstrji bi lahko pričakoval nemško tipkovnico. Seveda pa ti vedno ostane nakup slovenske tipkovnice ali nalepke s črkami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska tipkovnica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 31787 (1746) | prowb |
» | gcomputers.net je že kdo kupoval? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17816 (7689) | Janac |
» | Se obetajo spremembe na slovenski tipkovnici? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25183 (20571) | madmitch |
» | Medion prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 5965 (5231) | Leks |
» | Nakup prenosnika iz tujine (Nemčija) in tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 4619 (4338) | dolegar |