Forum » Operacijski sistemi » Linux MSN problem
Linux MSN problem
matejv ::
Živjo.
Torej, imam probleme z prijavo na MSN v linuxu. Namreč zmeraj mi pri mojem accountu javi da je napačen password. Uporabljam pa privzeti klient Kopete.
Linux je pa Fedora Core x86_64.
Hvala, lp.
Torej, imam probleme z prijavo na MSN v linuxu. Namreč zmeraj mi pri mojem accountu javi da je napačen password. Uporabljam pa privzeti klient Kopete.
Linux je pa Fedora Core x86_64.
Hvala, lp.
kriko1 ::
Vem da je ena verzija kopete imela napako in ni delala z msn omrežjem - mogoče jo imaš lih ti. Nadgradi.
Phoebus ::
Kopete in Gaim sta IMHO boljša izbira od: aMSN + nekaj za irc + nekaj za google + nekaj za yahoo + nekaj za icq (ipd.)...
M.B. ::
Mani je tudi včeraj popoldne naenkrat začel Kopete javljat, da je napačen password, češrav je isti password delal na e-messenger. GAIM je delal, Kopete prejšnji dan tudi. Danes pa spet dela ista verzija Kopete, pa nisem nič spreminjal vmes.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
zee ::
Kopete dela bp. Imam verzijo 0.10.2 (pride s KDE 3.4.1), distribucija je pa Gentoo.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | požrešnost messengerja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (879) | turist1 |
» | Messenger na Ubuntu?Oddelek: Operacijski sistemi | 1582 (1331) | Tilen |
» | Mandriva Linux Powerpack 2009Oddelek: Operacijski sistemi | 1144 (1020) | Jst |
» | aMSNOddelek: Programska oprema | 1534 (1154) | amigo_no1 |
» | Gaim je mrtev, naj živi PidginOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4784 (3130) | mare_ |