Forum » Omrežja in internet » napaka "failure to open socket"
napaka "failure to open socket"
Ivan Cankar ::
Zdravo !
Imam PC z WINXP sp2, povezan v mrežo in vse skupaj preko swicha na ADSL linijo. Vse to mi je do nedavnega delalo OK. Sedaj pa imam na PC sledečo težavo: brez težav se poveže v mrežo, prav tako tudi vspostavi povezavo preko ADSL-ja. Tu pa se začnejo težave, saj IE in Outlook Express ne prideta skozi - kot da ne najdeta poti. Pojavi se napaka "failur to open socket". Prosim za pomoč !
Imam PC z WINXP sp2, povezan v mrežo in vse skupaj preko swicha na ADSL linijo. Vse to mi je do nedavnega delalo OK. Sedaj pa imam na PC sledečo težavo: brez težav se poveže v mrežo, prav tako tudi vspostavi povezavo preko ADSL-ja. Tu pa se začnejo težave, saj IE in Outlook Express ne prideta skozi - kot da ne najdeta poti. Pojavi se napaka "failur to open socket". Prosim za pomoč !
sznn ::
V temi Iz routerja v modem sem predlagal uporabo WinSock XP Fix. Tudi tebi jo svetujem. Škoditi ne more.
Ivan Cankar ::
Hvala res deluje (mislim predvsem na forum), hvala seveda tudi tebi za pomoč. Zadevo sem rešil v petih sekundah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava dveh racunalnikov v adsl mrezoOddelek: Omrežja in internet | 1246 (1206) | Gwanaroth |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2108 (1594) | boštjan |
» | WL-500g routerOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (868) | OldSkul |
» | Deljenje internet povezave s pomočjo ICSa ne gre?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (1170) | bastadu |
» | Laik v postavljanju mreže z dvema pc-jema..prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 991 (960) | kanabis |