Forum » Operacijski sistemi » windows fs-ntfs permissions
windows fs-ntfs permissions
jlpktnst ::
Zadeva: emule teče kot uporabnik, medtem ko ljudje dostopajo do škatle kot guest. Kako naj naredim, da bodo datoteke, ki jih ustvari emule berljive za guesta? Mapo znam dati v share, prav tako že kreirane datoteke spremenit, samo to mi pa ne uspe. Celo to se mi dogaja, da lahko file briše guest, ne more ga pa preimenovat ali brati.
Kot sem pričakoval se nikomur ne sanja ... Navaden user ima dostop, torej pač se zdaj loginamo.
Drugače pa kot guest, tam pa niti ne gre.
Drugače pa kot guest, tam pa niti ne gre.
ToniT ::
Daj guestu full dostop do tega direktorija in potem bo tam lahko vsakdo delal, kaj bo hotel....
Ja, samo problem je v tem, da emule teče kot user in guest avtomatično nima dostopa do datotek ki jih kreira emule... Kako prisilim da so tudi vse nove datoteke v lasti guesta?
darkolord ::
Izberes inherit permissions za vse objekte v tistem folderju? Al pa daš guesta kot ownerja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VirtualBox 4.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11737 (8544) | Buggy |
» | Izšel VirtualBox 1.6.4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10499 (6946) | kriko1 |
» | Ne dela mi internet v VMware (WinXP)Oddelek: Programska oprema | 1312 (1128) | Fizikalko |
» | (LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih mapOddelek: Operacijski sistemi | 1695 (1355) | jlpktnst |
» | Guest v w2kOddelek: Operacijski sistemi | 1298 (1129) | ABX |