Forum » Operacijski sistemi » firewall script > problem
firewall script > problem
iNN ::
Zivijo, vceraj sem namestil eno firewall skripto in prilagodil njegovo config datoteko. Sedaj pa ko je firewall vklopljen mi na tty1 oz. na katerokoli aktivno konzolo izpisuje
FW: Mangle-PREROUTING IN=ppp0 OUT= MAC= SRC=(ena xx.xx.xx ip stevilka) DST=(ena xx.xx.xx ip stevilka) LEN= 48 .............. se neki podobnih stvari
Zadeva je moteca, nikjer nisem prebral da bi bilo to normalno, sem kej zastrikal v config datoteki? A se to da izklopit?
Prosim za pomoc
FW: Mangle-PREROUTING IN=ppp0 OUT= MAC= SRC=(ena xx.xx.xx ip stevilka) DST=(ena xx.xx.xx ip stevilka) LEN= 48 .............. se neki podobnih stvari
Zadeva je moteca, nikjer nisem prebral da bi bilo to normalno, sem kej zastrikal v config datoteki? A se to da izklopit?
Prosim za pomoc
==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP WIFI kamera - spremenjen ip - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3579 (3113) | refosk |
» | MikroTik in default ruleOddelek: Omrežja in internet | 4178 (3415) | nejcsuha |
» | obtožba DoS napada!? (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 8835 (5626) | treker |
» | Dodajanje nove statične route?Oddelek: Omrežja in internet | 2101 (1946) | BlueRunner |
» | Laserski tiskalnik Minolta PagePro 1100Oddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1883) | kinca |