Forum » Izdelava spletišč » Frontpage... popravilo šumnikov, presledkov in končnic
Frontpage... popravilo šumnikov, presledkov in končnic
XPSISTEM ::
Skratrka ker mi gostovanje na srvisu ne podpira velikih črk, šumnikov in presletkov moram stran prenovit!!
kako bi najenostavneje z programom frontpage to naredil. Prosim enostavno in podrobno razlago. o html ju nimam pojma razen preko front page kjer sem pravi strokovnjak ;)
Havala.
l.p.
kako bi najenostavneje z programom frontpage to naredil. Prosim enostavno in podrobno razlago. o html ju nimam pojma razen preko front page kjer sem pravi strokovnjak ;)
Havala.
l.p.
LapD ::
Ne rečt da slo-tech ne podprira berljivih postov Sicer pa glede na tvoj prvi stavek sklepam da ti strežnik ne podpira presledkov?
#000000 ::
Sicer nisem neki znalac, ampak vseeno prvič slišim da tega gostovanje nebi podpiralo ? Ja za šumnike vem, ampak za presledke pa res nisem še slišu, ja kje in za kako gostovanje gre pa bi tud lahko povedal. LP
LapD ::
Bi pa prov rd vidu stran brez šumnikov, velikih začetnic in presledkov. Maš link? Šumnike se ponavad reši z document encoding tako da ga nastaviš na Central european (ISO...). Da pa ni presledkov pa pojma nimam.
XPSISTEM ::
tec ::
ne vem kako je v frontpageu, ampak dreamweaver ima fino opcijo find & replace. Poves mu naj najde in zamenja link ŠUM z sum v vseh fajlih, ki so v enih mapah in podmapah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | atribut pattern v HTML5Oddelek: Izdelava spletišč | 915 (664) | cabalala |
⊘ | python pomočOddelek: Programiranje | 3396 (2317) | Mavrik |
» | Večina gesel ni varnihOddelek: Novice / Zasebnost | 5185 (3696) | Jst |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21818 (9434) | Heavy |
» | php in šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 3593 (3390) | root987 |