Forum » Programska oprema » Alternativa ATI Multimedia Center za ATI Remote Wonder
Alternativa ATI Multimedia Center za ATI Remote Wonder
Kami ::
Lp,
Danes sem si nabavil ATI Remote Wonder.
Stvar seka razen softwara, ki je polek ta je totalni uber crap.
Program ATI Remote wonder večkrat zašteka (napiše, da je naletel na napako) in potem ga morem na novo installat (prvo pobrisat driverje, installat program, rebotat PC, pol še win. installa driverje in spet reboot).
Problem je, ker to vzame veliko časa, sploh pa se mi ne da vsakih 10 minut to dela.
Sem tudi brskal po google in nisem najdo nič pametnega razen, da še ima veliko uporabnikov enaki problem.
PS: Uporabljam najnovejše driverje prenešene z ATI-jeve strani pa program sem na več PCjih in imam enaki problem.
Danes sem si nabavil ATI Remote Wonder.
Stvar seka razen softwara, ki je polek ta je totalni uber crap.
Program ATI Remote wonder večkrat zašteka (napiše, da je naletel na napako) in potem ga morem na novo installat (prvo pobrisat driverje, installat program, rebotat PC, pol še win. installa driverje in spet reboot).
Problem je, ker to vzame veliko časa, sploh pa se mi ne da vsakih 10 minut to dela.
Sem tudi brskal po google in nisem najdo nič pametnega razen, da še ima veliko uporabnikov enaki problem.
PS: Uporabljam najnovejše driverje prenešene z ATI-jeve strani pa program sem na več PCjih in imam enaki problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri remote control / daljinec za PC ??Oddelek: Kaj kupiti | 2995 (1810) | malini |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2425 (1689) | claudyka |
» | PC - dalinsko upravljanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1425 (1254) | Damjan Jagar |
» | ATI remote wonderOddelek: Strojna oprema | 1573 (1151) | -Jani- |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3219 (2688) | nokia6310 |