Forum » Izdelava spletišč » IIS in asp strani
IIS in asp strani
Tutankhamun ::
Ne dela mi .
Imam visual web deweloper 2005 express edition, kjer sm naredu eno simpl stran. Tm ko dam RUN, mi use lepo dela, ko pa ta fajl neki.aspx, postavm na IIS, pa neki ne dela. Ne zaganja se na srvrju, ampak mi kr usebino *.aspx fajla pošle na brskalnik, valda da neki ne bo prov prkazu pa še erroe bo vrgu.
Kaj morem narest v IIS da mi bo nekak aspx fajle serviru, a morem še kj naložit.
aspx ni vrjetn isto kot asp
Imam visual web deweloper 2005 express edition, kjer sm naredu eno simpl stran. Tm ko dam RUN, mi use lepo dela, ko pa ta fajl neki.aspx, postavm na IIS, pa neki ne dela. Ne zaganja se na srvrju, ampak mi kr usebino *.aspx fajla pošle na brskalnik, valda da neki ne bo prov prkazu pa še erroe bo vrgu.
Kaj morem narest v IIS da mi bo nekak aspx fajle serviru, a morem še kj naložit.
aspx ni vrjetn isto kot asp
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
hitcher ::
Če imaš .aspx mislim da moraš gor poinstalirati .net sistem.
Saj ga snameš iz Microsoft-a in še samo vpišeš
tam med dokumente, .aspx končnico.
that's it.
Saj ga snameš iz Microsoft-a in še samo vpišeš
tam med dokumente, .aspx končnico.
that's it.
Tutankhamun ::
Oki to sm naredu, se že vidi napredek .
No zdej pa ta moja stran zapisuje neki na lokaln disk
d:\bla\neki\krneki.txt
ampak ko hoče zapisat, vrže vn napako. ACcess is denied
Kaj morem narest da mi bo to delal.
A je prov da mam v sorsu tako pot kot je zgori napisan, a morem kak drgač to napisat
No zdej pa ta moja stran zapisuje neki na lokaln disk
d:\bla\neki\krneki.txt
ampak ko hoče zapisat, vrže vn napako. ACcess is denied
Kaj morem narest da mi bo to delal.
A je prov da mam v sorsu tako pot kot je zgori napisan, a morem kak drgač to napisat
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Microsoft ::
Za začetek lahko nastaviš NTFS pravice. Da bo lažje, nastavi tako, da dodaš Authenticated Users in mu dovoliš recimo Modify.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VS 2005 C++ pa ne dela brez NET frameworkaOddelek: Programiranje | 1225 (1073) | BlueRunner |
» | SUSE vprasanjaOddelek: Operacijski sistemi | 1071 (1027) | sid_dabster |
» | ASP.net in Visual Studio 2003 .netOddelek: Programiranje | 2297 (1918) | alesrosina |
» | Kako nastavit .ascx fajl, da pravilno prikazan v FFOddelek: Programiranje | 1254 (1160) | darkolord |
» | Uporaba DLL pri spletne programiranjuOddelek: Izdelava spletišč | 1065 (869) | darh |