Forum » Programiranje » Kako nastavit .ascx fajl, da pravilno prikazan v FF
Kako nastavit .ascx fajl, da pravilno prikazan v FF
Microsoft ::
Zanim me, kaj bi mogu nastavit, da bo neka interneta stran, narejena v VS.NET 2003 vidna tako, kot je v casu programiranja?
Videl sem, da ima vsaka stran moznost nastavitve targetSchema. Ce nastavim na Netscpae Navigator 4.0, je stan v FF se vseeno nepravilna.
Najvecje tezave pa imam pri prikazu in pozicioniranju gumbov in textbox-ov.
by Miha
Videl sem, da ima vsaka stran moznost nastavitve targetSchema. Ce nastavim na Netscpae Navigator 4.0, je stan v FF se vseeno nepravilna.
Najvecje tezave pa imam pri prikazu in pozicioniranju gumbov in textbox-ov.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Sergio ::
Rendering engine v visual studiu je uporabljen od Internet Explorerja. Najvecja tezava je v tem, da HTML, ki ga producira VS.Net, ni W3C compatible, tako da je tvoj cilj precej tezko izvedljiv.
Ce se ne motim, so .ascx custom kontrole. Mogoce bi pomagalo to, da bi (ce se da) v celoti na novo spisal html za doticno kontrolo.
Ce se ne motim, so .ascx custom kontrole. Mogoce bi pomagalo to, da bi (ce se da) v celoti na novo spisal html za doticno kontrolo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Recimo, konkretno za gumb nasatvim:
Samo v FF ne uspoteva ne barve ne velikosti. In kot sm napisal, ce zberem targetSchema od Netscape, je isto. Pa isto velja z .aspx fajle.
by Miha
<asp:button id="Button1" Text="Button" runat="server" Height="35px" Width="125px" BackColor="#00C000" BorderColor="Black" ForeColor="Black"></asp:button>
Samo v FF ne uspoteva ne barve ne velikosti. In kot sm napisal, ce zberem targetSchema od Netscape, je isto. Pa isto velja z .aspx fajle.
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
kopernik ::
microsoft:
Zvalidiraj html in css, ki ga proizvede tvoj asp (npr. z W3C validatorjem). Validator ti bo napisal kaj je narobe. Mogoče, da ni nič narobe in da preprosto FF ne zna tega prikazati (sicer malo verjetno, ampak vseeno ...)
Zvalidiraj html in css, ki ga proizvede tvoj asp (npr. z W3C validatorjem). Validator ti bo napisal kaj je narobe. Mogoče, da ni nič narobe in da preprosto FF ne zna tega prikazati (sicer malo verjetno, ampak vseeno ...)
Sergio ::
kot sem rekel -- custom kontrole, definirane v XMLju, producirajo nek HTML. Ce ti HTML ni vsec, poskusi naredit lastno custom kontrolo (kokr vem lahko button extendas), ki bo produciral dober HTML.
Ali pa zacni uporabljat bolj standardna orodja :)
Ali pa zacni uporabljat bolj standardna orodja :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
TylerDurden ::
zanimivo, ker koda v visualstudiu tako ali tako nima veze s tisto, ki se potem prikaže browserju, ker jo vmes še runat="server" ustavi in sparsa. A ti tole preko localhosta gledaš al kar tako z diska?
Let\'s make some soap ...
darkolord ::
Tudi z default gradniki se da narest cisto normalen HTML...
Microsoft: Glede pozicioniranja... a uporabljaš flow layout?
Microsoft: Glede pozicioniranja... a uporabljaš flow layout?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
TylerDurden, mam na drugem PCju in gledam preko URLja http://...
darkolord, lahka dam GridLayout ali FlowLayout, ni razlike.
validator.w3.org napise, da so stiri nepravilnosti. klik
by Miha
darkolord, lahka dam GridLayout ali FlowLayout, ni razlike.
validator.w3.org napise, da so stiri nepravilnosti. klik
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
darkolord ::
Potemtakem so 3, če daš FlowLayout (gridlayout ne dela na nekaterih starih browserjih)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje iz JaveOddelek: Programiranje | 1138 (878) | illion |
» | [Java] Deljenje in ostanekOddelek: Programiranje | 3067 (2651) | pr2501 |
» | [JAVA] Tezava s framom in FlowLayoutomOddelek: Programiranje | 946 (792) | alum |
» | Kako se izdelujejo taksne strani v ASP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1888 (1514) | njok |
» | Firefox nad pričakovanji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6519 (6519) | kopernik |