» »

VS 2005 C++ pa ne dela brez NET frameworka

VS 2005 C++ pa ne dela brez NET frameworka

Tutankhamun ::

No tak v projektu sm izbrov Win32 Console Application, in spisu en program. Use super, pol pa prenesem ta programček na en drug računalnik in ne dela. Če pa na tist računalnik nainštaliram NET framework pa dela.... :|

Js pa nočem met tega frameworka...
KAj morem narest, kšn switch pri kompajlanju, da mi ne zgenerira tak exe...
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Senitel ::

Ja če pišeš z .NET, potem rabiš .NET framework tudi na mašinah na ketri poganjaš ta tvoj software in pika. Drugače ne gre.

Tutankhamun ::

Se pravi odgovor je da če hočem delat brez net frameworka, morem programirat VS 6.0 ????

PA to skor ne vrjamem.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Zgodovina sprememb…

BlueRunner ::

Ne. Pravilen odgovor je, da če želiš pisati aplikacije, ki delujejo brez .NET frameworka, potem pač ne pišeš za .NET framework. V VS2005 imaš za "unmanaged" projekte še vedno na voljo C/C++, tako kot si ga imel na voljo v VS2003, VS.NET 1.0, VS 6.0, VS 5.0, VS 4.51, VS 4.0, VS 1.52.

Tutankhamun ::

Očitno nism biu jasn.
Js nočem pisat za NET framework.
Pišem v c++.
Nikjer pa ne najdem da bi kje pisal unmanaged?


Zdej sm neki brskov, a morem mogoče izbrat CLR Console Application ?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Zgodovina sprememb…

Senitel ::

Aha... Če pišeš v C++ in ne rečeš eksplicitno managed potem bi to moralo delat (CLR Console Application je pa ravno .NET konzolna aplikacija). Poglej malo po nastavitvah projekta, si kaj spreminjal? Žal nimam VS 2005 pri roki (imam 2003) in ne morem takoj preverit...

Tutankhamun ::

Aja Ups, to da delam v c++ sm pa res pozabu napisat, sory.

Ja ne nč nism sploh spreminju v nastavitvah sej ne vem kaj pomenjo, tko da se raj ne tikam.

Sm pa zdej neki ugotovu, mau čudn use skp.

V debug mapi mi nardi exe ki ne deluje
V release pa deluje, usaj dokler se ne usuje usaj Neki pa useen izpiše.:D

Kaj je to zdej?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

BlueRunner ::

Debug in Release verzije uporabljajo različne dinamične CRT knjižnice. "Debug" verzije teh knjižnic se praviloma ne distribuira, saj so neoptimizirane in namenjene razhroščevanju. Posledično ti aplikacije, prevedene v "Debug" konfiguraciji delujejo samo na razvojnih sistemih, kjer se te knjižnice nahajajo, ne pa na produkcijskih sistemih, kjer se teh knjižnic ne namešča. To, da se ti "Release" verzija čez nekaj časa sesuje, pa je tvoja napaka v programiranju.

PS: Poglej zasebna sporočila.

Tutankhamun ::

ja to vem da je moja napaka, sm vidu zasebno sporočilo, ti jutr sporočim ok?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Tutankhamun ::

Še eno vprašanje mam.

Spisov sm 2 programčka v C++ Console aplikaciji, in jih na eni mašini brez NET frameworka hotu zagnt (release verziji).

Pri enem mi javi da ne najde:
MSVCP80.dll, pri drugem pa
MSVCR80.dll.

Kaj pa je zdej že spet to?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

BlueRunner ::

Tutankhamun ::

JA lih to sm šu tut js pol pogledat.

Zdej ne vem a js to razumem.

Js bi rd da mam sam 1 exe fajl, pol ga pa prenašam na različne računalnike.

Kaj morem narest, da mi bo delal brez da mi frajar s temi dll-ji?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

BlueRunner ::

Uporabi vezavo s statičnimi knjižnicami namesto z dinamičnimi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Keylogger

Oddelek: Programska oprema
351654 (381) Blisk
»

C# in SQLite knjižica

Oddelek: Programiranje
16662 (396) bsslo
»

[c#] Slika iz URL

Oddelek: Programiranje
161631 (1218) MrBrdo
»

[VS2005] Program ne deluje na drugih rač.

Oddelek: Programiranje
6902 (753) darkolord
»

[c++] prenosljivost

Oddelek: Programiranje
101327 (1142) Celeborn

Več podobnih tem