» »

Sinfonika in ADSL

Sinfonika in ADSL

ferdo ::

Povedali so mi, da mi ne morejo zagotovit ADSL priključka, čeprav telekom pravi, da je na mojem naslovu možen ADSL....
No zvedel sem, da je SiOL zakupil prostor na centrali že pred leti....
kaj zdaj?
Ali je to možno?;(( kako lahko nekdo zakupi prostor na centrali? spet nek monopol....kako pol lahko konkurenca sploh dobi nove uporabnike???????

NA hitro povedano: Lahko imam samo SiOL-ove storitve...krneki, pa ni važno ali je to ADSL ali VDSL ali ŽNJ tehnologija.....

MUC ::

Verjetn ima samo SiOL DSLAM vgrajen in ga niti Telekom tam nima. Če je tako, potem je logično, da ne morejo dat.

Isto bi blo, da bi od T-2 zahteval, naj za SiOLovega userja naštima en VDSL.

je to centralo postavil SiOL ali Telekom Slovenije? verjetno telekom!
zakaj pa tudi drugi ne vgradijo DSLAM oz. zakaj ga ni telekom?
v čem je point?

ToniT ::

Point je v poslovnem interesu. Če Siol vidi svoj interes na tvojem področju in je vgradil DSLAM, potem lahko pač vzameš ADSL pri njih. Če pa to naredi še Sinfonika oz. njihova skupina, pa imaš še celo možnost izbire ponudnika.... Tako pa....

Na Sinfoniki so rekli, da mi ne morejo nuditi ADSL-ja preko te centrale, ker je ne morejo nudit prometa preko nje...., mislim pa da imajo poslovni interes, ali NE????
Centrala: Novo mesto - GRM

ToniT ::

Očitno NE!

Dalmatinc ::

Jao Bucke... pač ne gre ane. ni interesa in to je to. Kle na forumu ne boš nič razvil. DSLAM je siolov in to je dejstvo, ki ga ti ne moreš spremeniti, pa se lahko še tako trudiš. Tako imaš na izbiro ali SiOL ali nič, sedaj se pa odloči. Mi ti tukaj ne mormo nič novega povedat. A jebiga.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TELEKOM-SiOL ....na kateri centrali sem????

Oddelek: Omrežja in internet
113954 (3191) yoco
»

Zakaj mi Telekom ne omogoči ADSL-a?

Oddelek: Omrežja in internet
383006 (1751) Pyr0Beast
»

Modri ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
12619554 (8997) Nejc Pintar
»

Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!