Forum » Programska oprema » acronis true image 9.0
acronis true image 9.0
Coupe ::
pozdravljeni!!
mam omenjen program pa sm tut velikrat ze delal z njim.
ko sem delal backup sem dal full backup archive izmed treh ki so bili na voljo in to pomeni : full , differential , incremental .
ni pa mi vsec ker sem po dolocenem casu obnovil sistem iz tega ''full backupa'' in mi je vse zaznamke v internet brovserju zbrisalo in mi dalo nazaj tiste ki sem jih imel ko sem delal backup archive. tudi z instaliranimi programi je isto , tudi emaili ...
sedaj sem se odlocil da raziscem pojme tistih dveh ( differential , incremental ) , ker mislim da je to nekaj podobnega kar jaz iscem.
zato sem se obrnil na vas da mi malo pomagate , saj sem googlal samo je cisto vse kar sem nasel v anglescini pa nisem prav prevec dobro razumel.
hvala
lp
mam omenjen program pa sm tut velikrat ze delal z njim.
ko sem delal backup sem dal full backup archive izmed treh ki so bili na voljo in to pomeni : full , differential , incremental .
ni pa mi vsec ker sem po dolocenem casu obnovil sistem iz tega ''full backupa'' in mi je vse zaznamke v internet brovserju zbrisalo in mi dalo nazaj tiste ki sem jih imel ko sem delal backup archive. tudi z instaliranimi programi je isto , tudi emaili ...
sedaj sem se odlocil da raziscem pojme tistih dveh ( differential , incremental ) , ker mislim da je to nekaj podobnega kar jaz iscem.
zato sem se obrnil na vas da mi malo pomagate , saj sem googlal samo je cisto vse kar sem nasel v anglescini pa nisem prav prevec dobro razumel.
hvala
lp
coupe
- spremenilo: Coupe ()
Han ::
Kolikor mi je znano, vplivajo te nastavitve le na način snemanja datotek v sam backup. Npr. full backup skopira vse kar mu določiš, incremental pa samo spremenjene datoteke.
Ko potem restavriraš podatke iz tega backupa, je torej vseeno, katero metodo si prej izbral.
Ko potem restavriraš podatke iz tega backupa, je torej vseeno, katero metodo si prej izbral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostna kopijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1769 (1367) | Anney |
» | Backup app?Oddelek: Programska oprema | 2494 (1658) | imagodei |
» | Kateri Backup programOddelek: Programska oprema | 2995 (2502) | Okapi |
» | Program za backupOddelek: Programska oprema | 1510 (1214) | jc |
» | Backup datotek na server v omrežjuOddelek: Programska oprema | 1961 (1811) | urbybaby |